Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Halo Infinite: het is onmogelijk om campagnemissies opnieuw te spelen | Xbox One

Triest nieuws voor fans van de Halo-saga en vooral voor mensen die perfecter zijn dan zij sinds Microsoft het heeft bevestigd geribbeld
Die campagne missiesoneindige uitstraling Het zal slechts één keer per save kunnen worden afgespeeld. Met andere woorden, je zult de campagne in één keer moeten voltooien bij het opslaan of maken van nieuwe campagnes om in-game missies terug te brengen.

Een belangrijk kenmerk van de campagnemodus dat verdwijnt

Herspeelbaarheid van niveaus is altijd belangrijk geweest in Halo en zelfs in alle games met rijke en impactvolle campagnes. Wie heeft er niet een bijzonder nauwkeurige en interessante missie opnieuw gelanceerd in Halo of in Call of Duty.

Dit was interessanter op Halo omdat de game altijd veel items biedt om te vinden en te verzamelen in de levels. Daarnaast was het mogelijk om zijn score, zijn tijd, aan te passen aan de moeilijkheidsgraad, maar ook om solo of co-op te spelen zonder de verhaallijn te verliezen. Kortom, herspeelbaarheid van missies is net zo belangrijk voor perfectionistische en hardwerkende spelers als voor casual spelers.

Het gebrek aan herspeelbaarheid is te wijten aan de open wereld van Halo Infinite. Dit komt omdat, hoewel alle missies in een lineaire volgorde worden gedaan, sommige ervan vereisen dat de speler door verschillende delen van de wereld reist om verder te komen in het verhaal. Het goede nieuws is dat de Halo Infinite-kaart is ontgrendeld en dat spelers de mogelijkheid hebben om op hun stappen terug te keren om specifieke gebieden te verkennen. In sommige gevallen betekent dit dat objecten die in deze gebieden verborgen zijn na een missie teruggevonden kunnen worden, maar dit geldt niet voor alle missies.

READ  Eén UI 4.0-bèta kan sneller aankomen dan verwacht

Dit geldt met name voor de eerste twee Halo Infinite-missies buiten Halo Zeta. Er is geen manier om daar terug te komen omdat het buiten de open wereld is, dus je kunt net zo goed de verzamelobjecten missen als je een save niet opnieuw wilt starten. Een Microsoft-woordvoerder sprak daar in het bijzonder over.

“Na de game heb je de flexibiliteit om de omgeving naar eigen inzicht te blijven verkennen, maar voor de eerste twee missies, wanneer je nog niet in de arena bent, kun je niet opnieuw starten vanuit hetzelfde bestand.” Je kunt de resterende FOB’s, doelstellingen en audio verzamelen, maar de hoofdverhaalmissies worden niet opnieuw gespeeld. “

De schedels zijn nog steeds gekoppeld aan het account van de speler, wat betekent dat ze niet worden gereset wanneer een nieuw opslagbestand wordt gestart. Zeer verrassend nieuws voor de franchise-organisatoren die een aantal coole speurtochten willen terugkrijgen of alle verborgen voorwerpen in de spelmissies willen verzamelen. Het is aan jou om vanaf het begin van de Halo Infinite-campagne van morgen inzicht te hebben om te voorkomen dat je binnen een week een back-up maakt.