Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Guild Wars 2: End of Dragons – De uitbreiding van End of Dragons is uitgesteld tot begin 2022, maar de toekomst van Guild Wars 2 krijgt vorm

ArenaNet herziet het releasevenster voor de End of Dragons-uitbreiding begin 2022, waarbij verschillende opmerkelijke leden terugkeren naar de studio. Ook de vernieuwing van WvW en de overstap naar DirectX 11 kwamen aan de orde.

Als de eerste glimp van de extensie Dragon’s End Op 27 juli tijdens de live-uitzending, Arena Net Het zal de volgende extensie starten voor: Guild Wars 2 Pas begin 2022. De organisatie van het werk binnen de studio werd genoemd om deze extra tijd uit te leggen, die op de MMORPG. Na het verhalende seizoen van Epic of the Wurm, waarvan het einde zeer teleurstellend was, is het noodzakelijk om aandacht te besteden aan de suggesties die aan de spelers zijn gedaan.

in één kaartje Verward haar op de officiële websiteEr is ook sprake van de terugkeer van voormalig hoofdontwerper Colin Johansson, die terugkeert naar ArenaNet, dit keer om samen met voormalig JT Studio Director en Head of Franchise de studio te leiden. Gilde oorlogen. De verklaarde bedoeling is om alle aandacht naar de spelers te verleggen, en meer naar hen te luisteren. Hiervoor is een functie gecreëerd die de terugkeer van Josh Davis (ook bekend als Grouch) als Operations Manager markeert. Buurt. Voor zijn vertrek in 2016 was hij vooral betrokken bij PvP Van Guild Wars 2 in relatie tot de community.

In de toekomst komt er dit jaar een WvW-verlenging. Het doel van de manoeuvre is om de verbindingen tussen de twee werelden te herzien om meer dynamische en dus boeiende inhoud te bieden. Deze revisie zal worden uitgevoerd in verschillende proeven met verwachte feedback van spelers om het te laten evolueren. Een ander doel van de studio is om de game-engine te herzien door deze om te zetten naar DirectX 11 om de prestaties en vooral de framesnelheid te verbeteren. Grafische verbeteringen worden ook verwacht, voor de lange termijn setting van Guild Wars 2.

READ  Wanneer is de klassementsmodus van Warzone beschikbaar in Urzikstan?