Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Grote storingen in het mobiele netwerk van SFR en Bouygues Telecom

Grote storingen in het mobiele netwerk van SFR en Bouygues Telecom

Abonnees van SFR en Bouygues Telecom zijn vrijdag en zaterdag verstoken van mobiele netwerken in de grote Franse steden.

Een weekend dat erg slecht begon voor veel SFR- en Bouygues Telecom-abonnees die verstoken waren van 4G. Geef de schuld aan de crash van vrijdag. Verschillende grote Franse steden zijn getroffen, zoals Parijs, Toulouse, Lille, Dijon, Lyon, Parijs, Marseille en Bordeaux.

Op Twitter meldde SFR dit technische incident: “Hardwarestoring met betrekking tot een radiosite veroorzaakt de verstoringen die u ervaart bij oproepen en / of mobiel internetgebruik”, merkte de operator op.

Bouygues Telecom van zijn kant kondigde zaterdag aan: “Na een technisch incident kunt u problemen ondervinden bij het gebruik van uw mobiele telefoonlijn en dat betreuren wij. Onze teams zijn gemobiliseerd om uw dienstverlening zo snel mogelijk te herstellen. Wij danken u voor uw begrip.”

volgens BFM-TVDe oorzaak van de storing is een probleem met het bundelen van een deel van het mobiele netwerk tussen operators, met name in dunbevolkte gebieden. Als die laatste nog niet teruggebeld heeft naar normaal, lijkt het incident volledig opgelost.

Dit artikel is afkomstig van de Univers FreeBox-website

READ  Autofabrikant Tesla sluit zich aan bij bedrijfsclub van $ 1 biljoen