Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Groottevergelijking van de hoofdpersonen in World of Warcraft – World of Warcraft

Hoe lang duren de races in de WoW-wereld? We weten natuurlijk dat Murloc kleiner is dan Tauren, maar het is moeilijker om een ​​schaal te bieden waarmee je een goede selectie van bekende rassen en personages kunt vinden.

In een video die de afgelopen dagen is gepost, heeft Anboniwow genoten van het verzamelen van zoveel mogelijk informatie over de grootte van de Azeroth-wezens. Zo vinden we speelbare Gnolls, Murlorcs en Races, evenals specifieke personages zoals Garrosh Hellscream, Nathrezim, Illidan Stormrage, Queen Azshara, Anub’arak, Kel’thuzad, Hakkar, Lei Shen, Cho’gall, Mannoroth, de bewaker, Gruul of zelfs Sindragosa en Odyn.

Forsaken loopt rond in de video en laat zien hoe klein hij is in vergelijking met Onyxia, Ragnaros of Sha van Pandaria.

Sommige wezens zijn gewoon formidabel en je zou versteld staan ​​van hun grootte, vooral als het gaat om personages zoals de Galakrond of, erger nog, de oude goden.

Ik heb mijn best gedaan om officiële bronnen voor elk te vinden, maar voor sommigen is er geen, en in deze gevallen volgde ik het officiële artwork en volume in het spel.

Sommige karakters kunnen met magie van grootte veranderen (Archimonde), dus het is moeilijk om overal heel precies mee te zijn.

De oude goden zien er niet zo uit, maar dit is hun volledige grootte volgens de traditie (Y’Shaarj was nog groter maar er zijn geen modellen voor hem).

READ  Tijdelijke tijddimensie 7 Toegang krijgen tot de NPC-lijst