Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Groot-Brittannië: Alstom en Hitachi plaatsen een bestelling voor 54 hogesnelheidstreinen – 12-09-2021 om 13:26

Groot-Brittannië: Alstom en Hitachi winnen bod op 54 hogesnelheidstreinen

Groot-Brittannië: Alstom en Hitachi winnen bod op 54 hogesnelheidstreinen

PARIJS (Reuters) – Alstom en Hitachi hebben een contract ter waarde van zo’n 2 miljard pond (2,3 miljard euro) binnengehaald voor de productie en het onderhoud van hogesnelheidstreinen voor het High Speed ​​2-project in Groot-Brittannië, Frankrijk en Japan. donderdag bekend gemaakt.

De 50/50 Hitachi-Alstom High Speed ​​​​(HAH-S) joint venture heeft betrekking op de productie van 54 treinen met een topsnelheid van 360 km/u, die “de snelste in Europa” zullen zijn, aldus Alstom en Hitachi. in een persbericht Eerste treinen voor twaalf jaar.

Het High Speed ​​2-project, tien jaar geleden gelanceerd door de Britse regering, is van plan om Noord-Engeland en de Midlands per TGV in verschillende fasen te bedienen, de eerste verbindt Londen met Birmingham tegen 2026 en de tweede verbindt Birmingham met Manchester en Leeds tegen 2033 .

Het contract dat Hitachi en Alstom hebben verkregen, heeft betrekking op de eerste fase. Het uitvoerbare werk van de nieuwe installatie van Hitachi Rail à Newton Aycliffe, door de nieuwe productie van het gebruik van Alstom in Derby en de nieuwe installatie van de fabricage van draaistellen van Alstom à Crewe, in trois villes situ in Engeland. Volgens de twee groepen zal het duizenden groene banen creëren en in stand houden.

(Rapportage door Jan-Stefan Bruce en redactie door Blandin Hinault)

READ  Unédic-rekeningen moeten in 2023 weer in evenwicht zijn