Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Griezmann is voor het eerst sinds 2017 afwezig. Hoe zagen de Blues er destijds uit?

Griezmann is voor het eerst sinds 2017 afwezig. Hoe zagen de Blues er destijds uit?

” data-script=”https://static.lefigaro.fr/widget-video/short-ttl/video/index.js” >

Na een enkelblessure zal de 127-cap-speler de Blues voor het eerst sinds 2017 missen, een periode waarin er vrijwel geen overlevenden zijn in de huidige Franse ploeg.

Na 84 opeenvolgende wedstrijden bij de Blues te hebben gespeeld, kan Antoine Griezmann de volgende twee vriendschappelijke wedstrijden tegen Duitsland en Chili niet spelen. De laatste keer dat een Atletico-speler een wedstrijd met Frankrijk miste, was het team heel anders dan nu.

De laatste keer dat de geboren Macon niet het veld betrad voor de Blues, speelde Didier Deschamps nog steeds voor een zeer goed team. Het was tegen Engeland (3-2), tijdens een vriendschappelijke wedstrijd op 13 juni 2017. Het was bijna zeven jaar geleden dat Grizzo speelde voordat hij dit record van 84 opeenvolgende wedstrijden vestigde. Voorin vertrouwde de coach al op de onverwoestbare Olivier Giroud, maar naast hem stond een jong wonderkind ter ere van zijn tweede selectie voor het eerste elftal: Kylian Mbappé. In een tactische 4-2-2-2-formatie bezette Ousmane Dembélé een van de ploegen. Dit zijn de enige drie spelers die nog moeten worden opgeroepen voor de EDF.

Zie ook – Mbappe, Griezmann, Tchouamini… The Blues arriveren maandag in het Clairefontaine Stadion

” data-script=”https://static.lefigaro.fr/widget-video/short-ttl/dugout/index.js” >

Achterin is er niemand

Aan de andere kant vinden we Thomas Lemar, sinds september 2021 niet meer opgeroepen voor selectie. Achterin staan ​​alle spelers op het wedstrijdblad voortaan niet meer in de plannen van DD. Op het middenveld vonden we het duo N'Golo Kante-Paul Pogba. Eén van hen gaf zich over aan de Saoedische sirenes nadat hij zijn basisplaats had verloren, terwijl de ander vier jaar werd geschorst vanwege dopinggebruik.

READ  'Hij verdient het niet': de reactie van de Franse Giro op het vertrek van Romain Bardet

Het centrale punt bestond uit Raphael Varane en Samuel Umtiti, die hun carrière in gevaar brachten om het WK 2018 te winnen. Op de flanken vonden we Benjamin Mendy, nu in Lorient, evenals Djibril Sidibe voor voormalig aanvoerder Hugo . Lloris zit in de kooi. Zelfs als de meeste van deze spelers het Blues-shirt niet meer dragen, zullen de Fransen zich herinneren dat ze alles hebben gegeven om in 2018 de tweede ster in Rusland te winnen.