Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Goud daalt, profiteer ervan! – Insolentiae

De val is niet zo geweldig op natuurlijk goud in Frankrijk.

Als we de prijzen van FXGS nemen, de nieuwe naam voor CRP Gold, wordt het edelmetaal verhandeld tegen € 55.970 per kilo, wat bijna € 2.000 onder het jaarlijkse hoogtepunt ligt.

De rente lijkt in de VS fors te willen stijgen en de Fed overweegt een renteverhoging van 0,75% in een poging de hoge inflatie die zich momenteel ontwikkelt te beteugelen.

Deze rentestijging is niet in het voordeel van goud.

precies het tegenovergestelde. Het is naar beneden.

Dit zal echter niets veranderen aan het feit dat centrale banken de tarieven niet zo hoog als de inflatie kunnen verhogen totdat we positieve reële tarieven vinden zonder een algemeen faillissement te veroorzaken van alle economische subjecten die bezwijken onder de schulden.

Het zal enige tijd duren voordat de markten begrijpen en accepteren dat:

1/ De VS zullen de inflatie niet kunnen verslaan door de rentetarieven te verhogen zonder wijdverbreid faillissement en de ineenstorting van alles te veroorzaken.

2/ De situatie in Europa is erger, met het risico van een explosie in de eurozone. We hebben het niet over een explosie, maar over een fragmentatie.

Waar het op neerkomt, is dat wanneer goud daalt, het tijd is om te kopen.

nog altijd.

Koop plooien.

Als je twijfelt, maak dan je aankopen gemakkelijker en doe het meerdere keren!

Charles Sannat

“Dit is een ‘informatief’ artikel, d.w.z. geheel of gedeeltelijk vrij van reproductie, op voorwaarde dat deze paragraaf daarna wordt gereproduceerd. Insolentiae.com is de site waar Charles Sanat zich dagelijks uitdrukt en een ruwe en meedogenloze analyse van economisch nieuws geeft. Dank u voor het bezoeken van mijn site. U kunt zich aanmelden voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief op www.insolentiae.com. »


READ  Moeten we ons echt zorgen maken over de sterkte van de kabelbaantorens?