Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Google Drive ondersteunt meerdere foto’s en accounts

Aan het begin van het jaar werden verschillende nieuwe functies aangekondigd voor de desktopversie van Google Drive.

De informatie is geen verrassing. Aan het begin van het jaar kondigde Google zijn wens aan om het te vereenvoudigen Online diensten, vooral door conversie Google Drive-bestandsstream voor werkruimte – Tot die tijd gereserveerd voor bedrijven en gebruikers van de Workspace groep, in het formaat Google Drive voor desktop. Concreet zal deze nieuwe functie (en niet als) internetgebruikers in staat stellen om rechtstreeks vanuit een map op hun computer van hun Google Drive-inhoud te genieten, zonder systematisch naar een webtool te gaan of documenten te downloaden voordat ze deze wijzigen.

Drive for Desktop, een uniforme oplossing

Volgens 9to5Google is de Google-service al begonnen met publiceren في Google Drive voor desktop. Mountain View zou zijn porteringstool geleidelijk moeten formaliseren, die nu zal omvatten: Synchroniseren (optioneel) vanuit Google Foto’s. Wat het beheer van ons digitale leven vergemakkelijkt en de leidende positie van de webgigant verzekert, terwijl Amazone Het probeert zichzelf te installeren in de niche van de bestandsstroom.

Beheer van meerdere accounts, eindelijk

Een andere nieuwigheid die gebruikers van Google Drive gewend zijn, is de mogelijkheid om: Synchroniseer tot vier verschillende accounts vanaf dezelfde computer. Er is nu geen keuze tussen het hoofdaccount of het professionele account, alles kan op dezelfde plek worden gearchiveerd. Op dit moment is deze nieuwe versie van Google Drive voor desktop Ook bekend als het nummer 49.0.8.0, is het nog niet volledig geïmplementeerd, maar de dienst zou tegen het einde van het jaar volledig functioneel moeten zijn, zegt Google in een verklaring.

READ  Zijn foto van de Melkweg, genomen in de Dordogne, is over de hele wereld verspreid