Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Google chatbot kan verbinding maken met uw mailbox

Google chatbot kan verbinding maken met uw mailbox

De nieuwe tool kan ook gegevens uit Google Docs en Google Drive extraheren, inclusief documenten in PDF-formaat.

Google heeft dinsdag aangekondigd dat Bard, zijn AI-genererende chatbot, nu verbinding kan maken met de andere diensten van het bedrijf – inbox, YouTube, Maps, enz. – een nieuwe stap in de race om de technologie populair te maken. “Bijvoorbeeld als u een reis naar de Grand Canyon plant (Een project met meerdere tabbladen)Je kunt Bard vragen om datums op te halen die voor iedereen geschikt zijn in Gmail, vluchten en hotels op te zoeken, de route naar het vliegveld te bekijken in Google Maps en zelfs YouTube-video’s te bekijken over activiteiten die je ter plaatse kunt doen – allemaal in hetzelfde gesprek», zo staat in een persbericht van de Amerikaanse groep.

De internetgigant ontwikkelt al jaren geavanceerde AI-systemen, maar werd verrast door het succes van ChatGPT (OpenAI) eind 2022 en de lancering van zijn nieuwe Bing-zoekmachine van Microsoft in februari. Generatieve AI-mogelijkheden. Tegelijkertijd lanceerde Google Bard, een chatbot die allerlei soorten teksten (redactionele artikelen, artikelen, instructies, dialogen, enz.) kan produceren op basis van een eenvoudige zoekopdracht in alledaags taalgebruik, zoals ChatGPT.

De nieuwe tool die dinsdag werd geïntroduceerd heet “Coole extensiesHet kan ook gegevens uit Google Docs en Google Drive (opslag) halen, inclusief documenten in PDF-formaat, aldus het bedrijf. Het zou gebruikers ook moeten helpen zich te ontdoen van “Hallucinaties“, wanneer het programma geen antwoord heeft op de gestelde vraag en een antwoord bedenkt – omdat het werkt dankzij een taalkundig model: dat doet het niet “Begrijpt» Niet wat de woorden betekenen.

READ  Huawei presenteert een smartphone die sterk geïnspireerd is op de Galaxy Z Flip 3

nieuwe knop”Zoek op Google»(“Zoek op Google“) stelt u in staat de resultaten van Bard te vergelijken met de zoekresultaten van Google over hetzelfde onderwerp, waarbij u eventuele verschillen kunt opmerken. Grote technologiebedrijven, geleid door Microsoft en Google, implementeren generatieve AI-functionaliteit in hun online software (kantoor, code, zoeken, e-mail, enz. .) om er snel een soort persoonlijke assistent van te maken.

Tegelijkertijd moeten ze de bezwaren van regelgevende instanties, vooral de Europese, overwinnen, omdat deze nieuwste generatie AI zorgwekkender is dan de vorige generatie wat betreft de vertrouwelijkheid van gegevens, de risico’s van gebruik voor kwaadaardige doeleinden (fraude, desinformatie) of verwijdering. Carrières. Op de Bard-webpagina verschijnt een venster dat aangeeft dat het nieuws “Accessoires“Het heeft alleen toegang tot persoonlijke gegevens.”pardonElke extractie van persoonlijke inhoud uit Documenten, Drive of Gmail zal niet worden gebruikt om advertenties, Bard-training of zichtbaarheid door bedrijfsmedewerkers te targeten.