Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

GoldenEye 007 op Xbox Game Pass, maar niet online op Xbox |  Xbox One

GoldenEye 007 op Xbox Game Pass, maar niet online op Xbox | Xbox One

Na veel geruchten en kleurrijke geluiden, Gouden ogen 007 Het is al terug en zal zelfs beschikbaar zijn op Xbox. Helaas zal alleen de Switch-versie van de game een online modus hebben.

klassieke terugkeer

Zo werd het tijdens de Nintendo Direct op dinsdag 13 september aangekondigd met een hele korte video, maar je loopt er echt van te watertanden! Deze geweldige klassieke game werd oorspronkelijk in 1997 exclusief voor de Nintendo 64 uitgebracht en binnenkort heb je een mod.

Zoals uitgelegd door Rare, de studio achter deze recensie, zal Golden Eye 007 Game Pass bij release integreren en is het getrouw nagemaakt voor Xbox- en Nintendo Switch-consoles. Zo kunnen gamers profiteren van 4K-resolutie, hogere framesnelheid, verbeterde grafische weergave en integratie van prestaties op Microsoft-apparaten.

Evenzo zal het mogelijk zijn om een ​​multiplayer- en splitscreen-game te spelen tot grote vreugde van de gameliefhebbers! Een online modus zal ook worden opgenomen, maar helaas is deze functie gereserveerd voor Nintendo Switch-bezitters. Merk ten slotte op dat elke eigenaar van de Rare Replay-groep de game gratis kan downloaden.

READ  Qualcomm heeft aangekondigd dat Apple's 5G-modem niet eerder dan 2026 zal arriveren