Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Giulia Vignali: “De pseudo-collusie…”, zegt Thomas Soto het allemaal na het einde van ‘The Couple’

Giulia Vignali: “De pseudo-collusie…”, zegt Thomas Soto het allemaal na het einde van ‘The Couple’

Tomas Soto en Julia Viñali, het is voorbij! Duo-partner van Télématin sinds enkele maanden, de twee schilders gaan uit elkaar. De metgezel van Kad Mourad besloot inderdaad de ochtendshow te verlaten om Sophie Davant in Film Affair te vervangen. interview door tv-magazine, Thomas Soto reageerde op geruchten over een vete. Maandenlang zeiden velen zelfs dat de twee boos waren.
Maar dit is duidelijk niet de mening van de journalist … ” Dit tv-koppel met Giulia Vignali heeft vanaf de eerste seconde zo goed gewerkt, daar kunnen we niet om liegen. We leven twaalf uur per week en er kan geen valse medeplichtigheid zijn, Stel onze collega’s gerust. Er is geen regel: het werkt of niet. »

Volgens hem heeft hij veel gemeen met Giulia Vignali. ” We kenden elkaar niet, maar hadden dezelfde manier van zijn: met elkaar praten, We maken vooral geen ruzie. Ik denk dat we onze egoproblemen lang geleden hebben opgelost, Reageer op TV Magazine. Door deze cocktail kon de saus hard worden. » Toen hij hoorde van het vertrek van Julia Finale uit een andere plaats, stak hij zijn ergernis niet onder stoelen of banken.
Ik belde hem en zei: ‘Je wordt boos’,
Hij zei. Het maakt me verdrietig omdat we zo goed met elkaar kunnen opschieten en plezier hebben. » Ondanks alles is Thomas Soto dat ook ” met een groot geluk “ aan zijn voormalige tv-partner. “Het is zijn keuze” En “ze was zo blij” : “Als ze wil, dan moet ze gaan en ze zal het verbazingwekkend goed doen.”. Woorden die Giulia Vignali zeker zullen bevallen.

READ  WWE SmackDown-resultaten voor 4 maart 2022

Giulia Vignali: “Je hebt het cooler gemaakt”

Daarnaast vertelde Rafik Kad Murad ook over hun relatie waardoor er veel inkt vloeide. Met TV Magazine beseft Julia Vignali dat Thomas Soto “Getalenteerd en veeleisend”. Maar dat was geen enkel probleem voor haar. Integendeel ! Want toch “ziet er goed uit”zij ook “Zeer veeleisend, dus onze vereisten werkten goed”.
Professioneel zal er een voor en na zijn voor Thomas Soto.Gewaardeerde Giulia Vignali. We besluiten kort: “Het maakte me specifieker over bepaalde onderwerpen en ik denk dat het hem cooler maakte.”. Nu kijk je bovenop de symbolische weergave naar Telematine. Samen met Thomas Soto vinden kijkers sinds het begin van het schooljaar Mary Portolano.