Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Gigantische ziekenhuismassa: 80 zorgverleners, negatief getest of gevaccineerd met drie doses, besmet met virus tijdens de kerstmaaltijd van de dienst

Een traditionele kerstmaaltijd in een Spaans ziekenhuis werd woensdag bedorven nadat bijna de helft van de diners positief testte op het virus

Een feit dat ons eraan herinnert, of we nu gevaccineerd zijn of niet, het toepassen van barrièregebaren blijft een must. De traditionele kerstmaaltijd voor het verplegend personeel op de intensive care van een Spaans ziekenhuis in Malaga en Andalusië is vernield, meldt het Andalusische dagblad. werkgelegenheid.

verzameld in 1Hij is Afgelopen december om een ​​moment van coëxistentie te delen tijdens de vakantie hallo na alles wat ze al meer dan anderhalf jaar hebben meegemaakt, was het personeel teleurgesteld.

van gasten 174 uitgenodigd voor de maaltijd op die woensdag, 80 besmet met covid-virus De tests bleken de volgende dagen positief. Dit betekent bijna de helft van de deelnemers.

Volgens de Andalusische gezondheidsautoriteiten gaven ze allemaal een negatieve coronatest vóór de maaltijd en/of hadden ze al een boosterdosis van het vaccin gekregen.

quarantaine

In het aangezicht van deze gigantische massa zijn alle dienstdoende zorgverleners in quarantaine geplaatst. Ook als de geïnfecteerde geen symptomen vertoonde. De beslissing vereiste een volledige reorganisatie van de ziekenhuisdiensten.

En de Andalusische regering startte een onderzoek om de oorzaak van deze verwondingen te achterhalen en verbood, tot nader order, feestelijke momenten in alle ziekenhuizen in de regio, zowel openbare als particuliere.

READ  Justin Trudeau gokt op de resultaten van zijn Covid-19-administratie om zijn mandaat te verlengen