Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

GIGABYTE lanceert de GeForce RTX 40 EAGLE OC ICE-serie grafische kaarten in het wit

GIGABYTE lanceert de GeForce RTX 40 EAGLE OC ICE-serie grafische kaarten in het wit

GIGABYTE TECHNOLOGY Co., Ltd. aangekondigd Ltd, een toonaangevende fabrikant van premium gaminghardware, heeft vandaag de lancering aangekondigd van de GeForce RTX 40 EAGLE OC ICE-serie grafische kaarten, mogelijk gemaakt door NVIDIA® ADA Lovelace-architectuur. De nieuwe EAGLE OC ICE-serie biedt een witte versie van de populaire EAGLE OC-serie grafische kaarten. Met uitzonderlijke prestaties die voldoen aan de uiteenlopende behoeften van gamers, makers en AI-ontwikkelaars, beschikt het over een uitgebreide integratie van witte materialen in het ontwerp, wat een alternatieve optie biedt voor spelers die de voorkeur geven aan instellingen met een wit thema.

Innovatie en ontwerp

Innovatie en ontwerp

GIGABYTE heeft vier modellen geïntroduceerd in de GeForce RTX 40 EAGLE OC ICE-serie, compatibel met de GeForce RTX 4070 Ti SUPER, GeForce RTX 4070 SUPER, GeForce RTX 4060 Ti en GeForce RTX 4060. De EAGLE OC ICE-serie heeft een geheel nieuw ontwerp geïnspireerde witte buitenkant Uit ruimtetechnologie en bevat futuristische designelementen. Grafische kaarten zijn voorzien van witte omslagen en achterpanelen, aangevuld met afbeeldingen, pictogrammen en geometrische vormen met een kosmisch thema, waardoor uw bureaublad met een wit thema een unieke en persoonlijke uitstraling krijgt.

Aanpasbare RGB-verlichting

Bovendien zijn de GeForce RTX 4070 Ti SUPER EAGLE OC ICE 16G en GeForce RTX 4070 SUPER EAGLE OC ICE 12G-modellen uitgerust met RGB-verlichting, waardoor gebruikers verschillende kleuren en modi kunnen aanpassen via de GIGABYTE CONTROL CENTER-software voor een verbluffend effect. licht.

Windkracht koelsysteem

Windkracht koelsysteemWindkracht koelsysteem

Grafische kaarten uit de GeForce RTX 40 EAGLE OC ICE-serie zijn voorzien van een WINDFORCE-koelsysteem. Dit systeem is voorzien van ventilatoren met wisselende circulatie, enkelbladige koperen heatpipes, actieve 3D-ventilatoren en schildkoeling voor maximale warmteafvoer. WINDFORCE-ventilatoren maken gebruik van nano-grafeen-smeermiddel, waardoor de levensduur van de ventilator 2,1 maal wordt verlengd, wat bijna dezelfde levensduur biedt als dubbele kogellagers en tegelijkertijd een stille werking garandeert. Met de ingebouwde dubbele BIOS-schakelaar kunnen gebruikers eenvoudig de stille modus selecteren voor een stillere ervaring.

Hoe en waarom moet u uw grafische kaart updaten?

Ontwerp richting

GIGABYTE streeft niet alleen naar innovatie op het gebied van pc-technologie, maar leidt ook de trend op het gebied van extern ontwerp, door een reeks pc-componenten te introduceren die in lijn zijn met modetrends. Er wordt een verscheidenheid aan witte verschijningsvormen aangeboden om aan de uiteenlopende behoeften van consumenten te voldoen. De introductie van de grafische kaart uit de EAGLE OC ICE-serie biedt een eenvoudigere, beter aanpasbare optie voor gamers die de voorkeur geven aan volledig witte desktopopstellingen.

READ  Walvissen kwamen drie eeuwen geleden niet zo algemeen voor als werd gedacht

Bezoek voor meer informatie de officiële GIGABYTE-website op het volgende adres: https://www.gigabyte.com/Graphics-Card.

HOOGTEPUNTEN: GIGABYTE's innovatie met de GeForce RTX 40 EAGLE OC ICE-serie strekt zich niet alleen uit tot uitzonderlijke prestaties en efficiënte koeling, maar strekt zich ook uit tot ontwerp en esthetiek, waardoor gebruikers een nieuwe manier worden geboden om hun gamingruimte met elegantie en authenticiteit te personaliseren.