Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Gezicht van het meisje! Angelina Kaley voorspelde het enige jurkongeval in Cannes in haar superlaag uitgesneden kleding

Op vrijdag 16 juli beklom Angelina Kali de trappen van Cannes voor de film “Les Intranquilles” en presenteerde op de rode loper een klein ongelukje zoals het festival dat deed.

Elk filmfestival van Cannes heeft rode loper-incidenten. Tussen lingerie en ontblote borsten is het niet ongebruikelijk dat festivalgangers veel pronken tijdens de beroemde beklimming van de festivaltrappen. En hoewel in deze 74e editie niemand deze kleine moeite had, zelfs Sophie Marceau niet, die aan dit ongemak gewend was, Angelina Kali Ze sprak het tafereel aan door mijn borsten te laten zien. Bij het opgaan van de trap naar zich zorgen maken Door Joachim Lafosse, met Leïla Behkti die de treden beklimt in een luxe tule jurk, onthulde het model een beetje van haar anatomie, onthuld door haar duizelingwekkende halslijn.

De Engelse blondine, die een blauw met zwarte jurk droeg, had het geluk dat de bandjes opvallend slecht om haar borst zaten. Het is een briljante hit op haar eerste filmfestival van Cannes, die op de 74e arriveert en op 11 en 12 juli in geklede jurken de trap oploopt. Maar het was zijn meest recente optreden dat de aandacht trok, de eerste plaats bij de meest memorabele rode loper-incidenten van de Croisette. Een geweldige manier om optredens te beëindigen voordat de jury beraadslaagt

Wie is Angelina Kaley?

Ze werd op haar Instagram-account beschreven als journalist en model, Angelina Kali officiële tijdschriften Forbes En de de officiële Wanneer u niet deelneemt aan een schoonheidswedstrijd of in modebladen verschijnt zoals tatlerEn de Hij zij of Vogue tijdschrift. Na het winnen van de Miss Motors F1 United Kingdom 2016, Miss England Supranational 2016, Miss Monaco GP 2017 of Miss Monaco TV 2018, geeft de jonge vrouw haar schoonheidstips voor een heldere huid en een droomlichaam.

READ  Dance with the Stars - Léa Elui's debuut optreden zette Twitter in vuur en vlam en leidde tot controverse

Abonneer u op de nieuwsbrief van Closermag.fr om gratis het laatste nieuws te ontvangen