Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

George Clooney onthult dat hij $ 35 miljoen heeft afgewezen voor een dag werken

George Clooney legde in een interview met The Guardian uit dat hij een contract ter waarde van 35 miljoen dollar, ofwel zo’n 30 miljoen euro, weigerde.

“Ik kreeg $ 35 miljoen aangeboden voor één werkdag om reclame te maken voor een luchtvaartmaatschappij, maar met mijn vrouw besloten we dat het het niet waard was”, roept de gedenkwaardige dokter Doug Ross uit de medische serie Urges uit.

Alleen zijn vrouw adviseerde hem Amal ClooneyDe internationale mensenrechtenadvocaat George Clooney legde uit dat het werk “geassocieerd was met een staat die, hoewel het een bondgenoot is, soms twijfelachtige methoden kan hebben”.

Toen dacht de 60-jarige acteur dat “zelfs als hij hem zelfs maar een minuut slaap zou ontnemen, het het niet waard is!”

$40 miljoen tussen 2006 en 2013

Als George Clooney zijn waarden als echte filantroop niet wil verraden, kan hij deze astrologische types afwijzen, zoals vermeld Britse mediaHij verdiende tussen 2006 en 2013 $ 40 miljoen, of meer dan € 35 miljoen, dankzij de populaire reclamespots voor Nespresso-koffie.

Om nog maar te zwijgen over de vergoedingen die hij als acteur verdient, en zijn luxe tequila-merk Casamigos, dat hij met twee vrienden oprichtte en in 2017 voor $ 1 miljard verkocht.

READ  "Ik begrijp geen tv meer." "Wat is brabbelen?" "Alles", M6-programmering gaat slecht met internetsurfers