Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Gennaro Gattuso na Aum Rin: ‘Er was angst en uitputting’

“Jullie team had een nogal matige eerste periode…
Je hebt gelijk, in de eerste periode oefende het team druk uit die niet goed was. Aanvallend probeerden we de druk hoog te houden, maar dat was niet eerlijk. De vleugelverdedigers oefenen hoge druk uit op de zuigers van de tegenstander, maar slecht. Er was angst, maar ook vermoeidheid. Het is normaal om elke drie dagen te spelen, sterker nog, we concentreren ons momenteel vooral op video.

Er was een gebrek aan energie en Rennes, die ook in de Europa Cup speelt, vertraagde in de tweede helft, wat een weerspiegeling is van onze verdiensten. Na de pauze probeerden we een andere manier van pressen, met meer defensief blokkeren. Het ging iets beter, maar over het geheel genomen was het een lastige wedstrijd, ja. Wat is belangrijk vanavond? (Zondag), Het ging niet om de methode of om een ​​goed uitziend team, maar om het feit dat je de wedstrijd won. We hebben zojuist voor het eerst dit seizoen twee overwinningen op rij behaald en daar zullen we blij mee zijn. Het team moet hogerop komen op de ranglijst.

“Het leek alsof ze geen kracht meer hadden en het elastiekje hen ervan weerhield vooruit te komen.”

READ  Florence Brunel wint Canadese kampioenschappen schaatsen

Wat was uw toespraak tijdens de pauze?
Ik zag de spelers heel ongerust zijn en hun gezichten tijdens de rust bevielen mij niet. In de kleedkamer leek het erop dat zij met drie doelpunten achterstand verloren, terwijl wij met één doelpunt achterstand verloren. Het leek alsof ze geen kracht meer hadden, en het elastiekje verhinderde hen vooruit te komen. We wisten dat we moesten lijden, nadat we donderdag zoveel energie hadden gestoken in de Europa League (vs. Ajax Amsterdam 4-3). We moesten agressiever zijn en deze angst niet in stand houden. Ik vond de manier waarop ze terugkwamen in de tweede helft erg leuk, we kregen meer ballen terug.

Kunt u een update geven over de fysieke conditie van uw groep?
Klaus kwam er tijdens de pauze uit, het is een optie. Jordan Veretto kreeg donderdag een klap op zijn enkel en voelde zich gisteren nog steeds ongemakkelijk (Zaterdag), Hij heeft ontstekingsremmers gebruikt, hij is niet 100% fit voor de wedstrijd van vanavond… We hebben nog vijf wedstrijden in 17 dagen. Lodi’s vertrouwelingen siste en hij klemde zijn tanden op elkaar. Kondogbia, als ik de luxe had gehad om hem tijdens de pauze vrij te laten, zou ik dat gedaan hebben. Maar op menselijk vlak ben ik blij te kunnen rekenen op zulke betrokken spelers, met waarden en een innerlijk vuur.