Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Geekbench verbiedt smartphones van standaarden, Samsung belooft update

Geekbench verbiedt smartphones van standaarden, Samsung belooft update

Geekbench heeft zojuist de Galaxy S22-, S21-, S20- en S10-telefoons van zijn platform verwijderd. Samsung wordt ervan beschuldigd de resultaten van zijn smartphones te willen manipuleren en heeft gezworen een update te publiceren om de situatie recht te zetten.

Een paar dagen geleden kwamen Zuid-Koreaanse netizens erachter Samsung beperkt de prestaties van zijn Galaxy S-apparaat. Bij het doorzoeken van de overlaycode ontdekten ze dat een bestandSoftware-optie vermindert het vermogen van de SoC Wanneer sommige toepassingen zijn geopend. Meer dan 10.000 Android-apps worden door deze procedure beïnvloed.

Aan de andere kant, deze terughoudendheid met de titel Game-optimalisatieservice (GOS), wordt niet geactiveerd wanneer de gebruiker de benchmarking-applicatie start. De netizens achter de ontdekking waren er snel bij om Samsung te beschuldigen van vals spelen in normen.

Geekbench sluit 4 generaties Galaxy S uit.

Als reactie daarop besloot Geekbench, een van de meest populaire benchmarkingplatforms, om precies dat te doen Ban alle Galaxy S-versies sinds 2019. “Eerder deze week leerden we over de Game Optimization Service (GOS) van Samsung en hoe deze de prestaties van games en apps beperkt. GOS besluit applicaties die applicatie-ID’s gebruiken en niet applicatiegedrag te beperken (of niet te beperken), Dat zegt Geekbench in een verklaring.

Het platform beschouwt het Samsung wilde knoeien met de resultaten. “We beschouwen dit als een vorm van standaardmanipulatie omdat grote benchmark-apps, waaronder Geekbench, niet beperkt zijn tot deze service.” Geekbench dacht.

bereiken Galaxy S22En de Galaxy S21En de Galaxy S20 en Galaxy S10 vallen onder deze uitsluiting. Voorlopig blijven de Galaxy Note, Galaxy Foldable en Galaxy A gelicentieerd op Geekbench. Dit is niet de eerste keer dat Geekbench dit doet. Het platform heeft Sluit al kort veel merken en smartphones uit van het verleden.

READ  Gratis download nu tijdelijk beschikbaar op Steam!

Lees ook: Samsung introduceert de Pixel-functie op 7 nieuwe smartphones

Samsung belooft zijn Galaxy S . te repareren

Geconfronteerd met de omvang van de controverse, publiceerde Samsung snel een persbericht vol spijt. “We zijn van plan binnenkort een software-update uit te rollen, zodat gebruikers de prestaties kunnen volgen terwijl ze game-apps gebruiken”Kondigt de reus van Seoul aan.

Met deze oplossing kunnen gebruikers de game-optimalisatieservice in- of uitschakelen op basis van hun behoeften. Samsung zegt dat deze functie was Alleen ontworpen voor smartphonegames. heeft tot doel om te beheren Breng het apparaat effectief op temperatuur.. Concreet beperkt het de prestaties van de chipset wanneer de smartphone begint op te lopen.