Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Gedood en gewond bij een schietpartij in Californië

De lokale politie zei dat de verdachte is vermoord. De schietpartij vond plaats nabij een locatie van de Wadi Transportation Authority, die specifiek het vervoer in een deel van het gebied beheert.

Er werd geschoten op woensdag 26 mei ”, zei hij.Meerdere dodenHet werd geraakt op de site van een openbaar vervoersbedrijf in San Jose, Californië, zei de lokale politie. De schutter heeft de verdachte vermoord en “Het exacte aantal doden en gewonden“Het is nog niet bevestigd”, zei Russell Davis van de politie van Santa Clara County, eraan toevoegend dat de informatie blijft bestaan. “Voorspel».

De schietpartij vond plaats nabij een locatie van de Valley Transportation Authority (VTA), die specifiek het openbaar vervoer in het gebied beheert. VTA-medewerkers worden vermeldOnder de slachtoffersVolgens de politie, die hun nummer niet heeft opgegeven. Het bedrijf zei op Twitter dat de site was geëvacueerd.

Een reeks schietpartijen heeft de afgelopen maanden rouw veroorzaakt in de Verenigde Staten, onder meer in een FedEx-faciliteit in Indianapolis, een kantoorgebouw in Californië, een winkel in Boulder, Colorado en verschillende massagesalons in Atlanta. Afgelopen weekend werden 12 mensen doodgeschoten en ongeveer 50 gewond in het hele land, in een escalatie van wapengeweld dat onlangs werd beschreven als “EpidemieGeschreven door president Joe Biden.

Zie ook – “Geen gebed, tijd om te handelen”: Joe Biden onthult een plan tegen wapengeweld

READ  De Indiase premier Narendra Modi werd beëdigd voor een derde termijn