Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Geconfronteerd met talloze kreten uit het hart van zijn zus Joey, verwart de oudere Johnny Johnny het web volledig met een interessante post…

in 2017, Johnny Hallyday blies zijn laatste adem uit Na een lange strijd met de ziekte. In het proces explodeerde de hele rockclan uit wil… Laura Smit en David Hallyday voelden zich onrecht aangedaan en beslechtten hun geschillen met Leticia Hallyday voor de rechtbank. “Ik heb verschillende keren contact met hem gezocht, ik had dit erfgoedverhaal graag in de familie willen houden en vier jaar geleden met elkaar aan tafel willen praten, toen Johnny wegging. […]. “betreurt de zakenvrouw in columns Parijse.

Tot op de dag van vandaag spreken de oudsten van Toulier niet meer met hem: “We hebben het gevoel in de steek gelaten te worden, mijn dochters Jade en Joe zijn er niet meer voor hen, ze hebben geen contact meer met David en Laura. Het is triest, maar ik denk dat met de tijd de zaken zullen kalmeren.” […]”. Onlangs onthulde de jongste van hen op TikTok nieuwe ontdekkingen Hun familieverhalen. Toen een surfer haar vroeg naar haar relatie met haar neef, Cameron, zoon van David Hallyday en Alexandra Pastor, deed Joy Hallyday er ongefilterd over: “Het is een beetje ingewikkeld alsof we niet meer met elkaar praten.”

“De zomer dringt zich op en dwingt elke ziel tot geluk…”

In het proces was ze ook Slachtoffer van racistische aanvallen op internet. Te midden van de onrust reageerde de belanghebbende zeer snel: “Stop met me te vergelijken met deze persoon of die persoon door te zeggen dat ik inferieur aan hen ben of welke onzin dan ook die je zegt,” Start Joy Hallyday en voeg toe: ‘Ik heb tenminste niemand in de rug gestoken. Dat is alles wat ik kan zeggen.’. De interessante berichten die zich op sociale netwerken verspreiden … Van zijn kant publiceerde David Halliday op zijn beurt zijn nieuws op Instagram op maandag 1Vers Augustus.

READ  Opnames zijn online beschikbaar (100% gratis)

Door zijn verhaal vertelde hij de kunstenaar dat het goed met hem ging. “De zomer dringt zich op en dwingt elke ziel tot geluk… Ik wens je een mooie zomer”, We kunnen lezen in de geposte uitleg. Weergalmde hij de harten van zijn jongere zus? Hoop van wel… zaak volgt.

NB

Zie ook: “The Girl Who Raised Up Badly”, “The Level Must Be Raised”, “Not So Beautiful”: Joey Younger than Leticia Hallyday deelt een schokkende foto die niet doorgaat!