Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Geblokkeerd door een vrachtwagen, heeft deze automobilist niet genoeg ervaring om eruit te komen

Autonews starten BMW X1 (2022): de nieuwe generatie video-SUV’s

Is dit niet een van de meest vervelende situaties in de auto: als er twee keer iemand voor je staat terwijl je probeert te vertrekken?

Precies wat er met deze automobilist is gebeurd. In één detail: de vrachtwagen in kwestie staat enkele meters van hem vandaan en we zouden niet tegen elkaar liegen, hij heeft alle ruimte om zijn parkeerplaats te verlaten.

Maar nee, mijn meester maakte het liever interessant en creëerde een schandaal waar iedereen bij was. Alleen hier verandert zijn reactie de situatie helemaal niet. Hij realiseerde zich dit en besloot zijn strategie te wijzigen.

In plaats van weer in de auto te stappen en te proberen uit zijn stoel te komen door een paar seconden te manoeuvreren, zou de man liever zijn auto vasthouden! Beter kunnen we je niet vertellen, want hij tilt hem letterlijk een paar centimeter op om hem in de juiste draairichting te positioneren. Als je onze mening wilt: een simpele beweging van het stuur was voldoende.

Iets

“Waarom het eenvoudig maken als je het ingewikkeld kunt maken?” Misschien is dit de mantra van die automobilist die van een gewone situatie iets groots wilde maken. Toegegeven, de vrachtwagen stond daar niet geparkeerd, maar toch was er ruimte genoeg om uit te stappen.

READ  Vluchtvertragingen dit weekend vanwege vertrek