Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

G7-leiders zijn in volledige ontspanning, dit is misschien een detail voor jou…

een voor allen

Ze lijken er blij mee te zijn, en misschien zijn ze dat ook. Op 26 juni ontmoetten de leiders van de G7-landen, vergezeld door de voorzitter van de Europese Commissie, Ursula von der Leyen, en de voorzitter van de Europese Raad Charles Michel, elkaar in kasteel Elmau in de Beierse Alpen. Daar bonden ze drie dagen lang aanmoedigingen en beloften aan Oekraïne en zijn inwoners vast. Voordat hij de functie inneemt, is hij duidelijk welverdiend, bewoond door een gevoel van voldoening.

Lees ook: In de G7 lanceerde Washington een enorm investeringsprogramma dat China zou moeten frustreren

lang om te ontspannen

Voor de gelegenheid hebben de acht mannen op de foto er goed op gelet geen stropdas te dragen, waardoor deze traditie, die wordt gekenmerkt door valse ontspanning en echte communicatie, in 2012 werd geboren tijdens de G8 die werd georganiseerd in Camp David, VS. Dat jaar legde Barack Obama François Hollande publiekelijk vast toen hij arriveerde met een stropdas voor een familiefoto. “Francois, we zeiden dat je de stropdas mag afdoen!”, De Amerikaanse president noemde zijn alter ego Frans.

omgekeerde jas

Als iedereen de kant kiest, heeft de Franse president dit jaar een nieuwe manier gevonden om zich te onderscheiden. Dus alleen Emmanuel Macron heeft het jasje laten vallen en bevindt zich geïsoleerd op het diplomatieke schaakbord. In dit geval kon hij enige wrok voelen jegens Boris Johnson, die aankondigde dat hij zich zou uitkleden vanwege het traditionele groepsimago om Van “Om te laten zien dat we sterker zijn dan Poetin.” Maar sindsdien moet Emmanuel Macron weten dat de Britse premier nooit geloofd mag worden.

READ  Oekraïners accepteren Canadese beslissing over Nord Stream-turbines niet
Lees ook: Dit artikel is gereserveerd voor onze abonnees Boris Johnson: ‘Oekraïense tegenaanval moet worden ondersteund’

zelfverwaarlozing

In dit geval heeft Boris Johnson zijn jas misschien over zijn schouders gehouden, het leek de smerigste van allemaal. Het gekke haar, de broek die uit de pasvorm valt, het shirt dat vrij los zit, zichtbaar nat en naar buiten tegen de buik gedrukt, bevestigt, markerend deze foto, de theorie dat zijn aanwezigheid in het zwembad iedereen mechanisch een beetje eleganter maakt dan zij is .

roze kleur

Ondanks het ontbreken van een stropdas, toonden de mannen die ervoor kozen hun jasje dichtgeknoopt te houden een zekere waardigheid op deze foto. Maar bovenal heeft de voorzitter van de Europese Commissie, Ursula von der Leyen, zich teruggetrokken uit het spel. Zo herinnert haar zalmkleurige colbert ons eraan dat kleuren, vanuit het oogpunt van kleding, al lang het voorrecht van een vrouw zijn en dat haar beheersing van tinten onvergelijkbaar blijft …

Lees ook: Richard Ferran heeft een jasje gepakt, misschien is dit een detail voor jou…