Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Frédéric Mitterrand: “Ik altijd…”, waarom hij aan het einde van zijn leven geen goud rolde

Frédéric Mitterrand: “Ik altijd…”, waarom hij aan het einde van zijn leven geen goud rolde

Ondanks zijn levenslust was de ziekte sterker. Op 21 maart 2024, Frédéric Mitterrand stierf op 76-jarige leeftijd. De voormalige Franse minister van Cultuur vocht voor “Enkele maanden tegen agressieve kanker“, maakte zijn familie bekend. Hij onthulde zijn infectie met de ziekte in april 2023 aan Pascal Braud.

Ik wil niet dat iemand ziet dat ik ziek ben. Ik word dus minder ziek als ik mijn hoed draag. Dat is het, verzekerde hij. Dit is geen teken van grofheid jegens u, noch jegens uw gasten of columnisten“Tijdens de laatste jaren van zijn leven zei hij: Er gingen geruchten dat het vernietigd zou kunnen worden.

Frédéric Mitterrand ontving een pensioen van 4.500 euro per maand

Sommige mensen verzekerden hem dat hij zijn huur niet meer kon betalen, maar dat hij wel kon rekenen op de hulp van een van zijn broers. Alleen in kolommen DuurIn april 2022, Frédéric Mitterrand verklaarde dat hij geen medelijden verdiende. Ondanks alles besefte hij hethij had “Sommige schuldenterwijl u ervoor zorgt dat u niet vernietigd wordt.

Ook al leek hij er niet veel moeite mee te hebben, hij rolde niet in het goud omdat hij er spijt van had dat hij niet kon helpen.meer [ses] Zoon financieelEn tegenover Jordan De Lux in 2023 gaf hij enkele indicaties over zijn inkomen. Dat legde hij uit Ontvang een pensioen van 4.500 euro per maand.

Frédéric Mitterrand: “Ik heb altijd slecht gepresteerd”

Ik heb het altijd slecht gedaan. Ik heb nergens recht op“, legde hij uit. Daarom bleef hij werken. Maar dat was het enige dat hem helemaal niet stoorde. Wat het einde van zijn leven betreft, heeft Frédéric Mitterrand een van zijn laatste wensen in vervulling zien gaan omdat hij altijd uiting gaf aan zijn wens om thuis te sterven.

READ  De Amerikaanse striptekenaar George Perez, het personage van Marvel en het DC-universum, is overleden

Zijn familie maakte bekend dat zijn begrafenis op dinsdag 26 maart zal plaatsvinden in de kerk van Saint-Thomas d'Aquin in Parijs. Om drie uur in de middag zal er een mis worden gehouden, die open zal zijn voor het publiek dat hem wil eren. Het lichaam zal de komende dagen in de privacy van de familie worden gecremeerd. Veel hoogwaardigheidsbekleders zouden het laatste eerbetoon aan Frederic Mitterrand moeten bijwonen.