Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Frankrijk heeft ongelooflijk veel talent

Frankrijk heeft ongelooflijk veel talent

De lyrische excursies van Andrei Manukyan vielen niet bij iedereen in de smaak.

Frankrijk heeft een ongelooflijk talent dat het einde van haar 17e seizoen nadert. De halve finales zijn in volle gang bij de gast, op dinsdag 6 december, Andrei Manukyan. Laatstgenoemde schroomde niet om na elk optreden mooie en lange commentaren te geven. Deze lyrische excursies vielen niet bij iedereen in de smaak.

Dit is binnenkort het einde. Frankrijk heeft een ongelooflijk talent dat zijn 17e seizoen uitzendt op M6. Aanstaande dinsdag 6 december is het weer tijd voor de halve finales, Net als de vorige week. De volgende aflevering staat in het teken van de grote finale die zal plaatsvinden over vijftien dagen. Op het programma van vandaag diverse en diverse kandidaten en vooral de aanwezigheid van Andrei Manukyan in de jury.

als zodanig Khian Khujandi In de voorgaande week heeft de Songwriter de mogelijkheid om de Gouden Bel te gebruiken. Dit is een inzending die hem de mogelijkheid geeft om een ​​van zijn favoriete kandidaten rechtstreeks naar de finale te sturen. Tijdens deze aflevering koos hij voor de groep La P’tite Fumée. Maar wat de aandacht van de kijkers het meest trok, waren zijn beroemde poëtische monologenAndrej Manukyan. Voor sommigen is het een geschenk, voor anderen… een hel om naar te luisteren.

“De inhoudingen van Andrei Manukian zijn iets”

De shows volgen elkaar op, tussen de Ramadhani Brothers, Angie, Duo Gemini of zelfs Ferdinand Le Magicien. En voor elk van deze uitvoeringen heeft Andrei Manukian een leuke opmerking. Hij citeert Plato, maakt mooie metaforen en heeft altijd wel een literaire referentie te maken. Voor zijn gouden bel over een uitvoering van La P’tite Fumée bijvoorbeeld, gaat hij in op een lange monoloog: “Onmiddellijk verbind je ons met het meest aardse tussen ons, dat wil zeggen, daar zijn we, we zijn met onze benen uit elkaar en we beginnen deze energie te voelen die ons in het kruis neemt en dat het beetje bij beetje omhoog gaat. Maar je doet het in twee en een halve seconde. Weet je wat je bent? Een sjamaan. Hij vervolgt met het delen van zijn kennis: “Weet je wat ‘sjamaan’ betekent in het Yakut? Betekenis: iemand die met zijn muziekinstrument tegen geesten praat. Hij zou lang blijven spreken onder de ogen van de rest van de geharde jury, voordat hij op de gouden zoemer drukte.

READ  Obsèques de Gaspard Ulliel : de grande émotion

Op Twitter bleven netizens niet onverschillig voor dergelijke lyrische vluchten. Als sommigen van hen geamuseerd waren door deze mooie toespraken, waardeerden anderen ze helemaal niet. Integendeel, ze vonden dat Andrei Manukyan veel praatte. Eén ding is zeker: zijn optreden in de show liet de kijkers niet onverschillig.

video. Deze inhoud kan u interesseren