Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Françoise Hardy sterft: haar begrafenis zal plaatsvinden op de begraafplaats Père Lachaise in Parijs

Françoise Hardy sterft: haar begrafenis zal plaatsvinden op de begraafplaats Père Lachaise in Parijs

Zie mijn nieuws

Françoise Hardy overleed op dinsdag 11 juni 2024 op 80-jarige leeftijd in Parijs, waar ze geboren werd en haar hele leven gewoond heeft. De begrafenis van de beroemde zanger uit de jaren zestig zal plaatsvinden op donderdag 20 juni om 15.30 uur in de La Coupole-zaal van het crematorium op de begraafplaats Père Lachaise in Parijs, zo meldt de website. vereenvoudigd.

Intiem feestje

volgens Wedstrijd ParijsFrançoise Hardy had verzocht dat haar lichaam “in privacy en zonder religieuze ceremonies” zou worden gecremeerd. Er werd ook een bericht in het notitieboekje geplaatst Figarodoor Jacques en Thomas Dutronc, ter vervanging van kennisgeving.

Volgens het tijdschrift Paris Match mag Françoise Hardy echter niet begraven worden op de begraafplaats van het 20e arrondissement in Parijs. Mogelijk wordt de zanger begraven op Corsica, waar Jacques Dutronc woont.

Luister naar zijn nummers Soaring op Spotify

De zanger heeft al mooie lovende kritieken gekregen. Sindsdien hebben ze een “verbazingwekkende” groei in het luisteren op Spotify geregistreerd. Op vrijdag 15 juni maakte het muziekstreamingplatform in een persbericht bekend dat woensdag, de dag na het overlijden van Françoise Hardy, het publiek in binnen- en buitenland enorm werd ondergedompeld in haar repertoire.

In Frankrijk registreerden de streams van de vijftien liedjes van de dinsdag op 80-jarige leeftijd overleden artiest een groei van ruim 2.000%. Tot de populairste ‘trending’ titels in het land op woensdag behoren Je suis moi (+2,475%), Demain c’est hier (+2,546%), Ma jeunesse fout le Camp (+2,464%) en Le Crab (+2,493). ). %). “I Love You” (+2,503%) vervolledigde de top vijf.

READ  Placebo: De zanger van de groep waarnaar onderzoek is gericht wegens het beledigen van Giorgia Meloni

Volg al het nieuws uit je favoriete steden en media door je te abonneren op Mon Actu.