Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Foto's van Meghan Markle in een zijden jurk onthullen veel: Prins Harry kust openlijk voor de camera's

Foto's van Meghan Markle in een zijden jurk onthullen veel: Prins Harry kust openlijk voor de camera's

Vrijdag 12 april 2024 nam Prins Harry deel aan het traditionele liefdadigheidspolotoernooi in het National Polo Centre in Wellington, Florida. De hertog van Sussex werd omringd door ongeveer driehonderd mensen, zijn prachtige vrouw Meghan Markle en Netflix-camera's. Voor dit publiek leek het voormalig koninklijk paar verliefder dan ooit.

Foto's van Meghan Markle in een zijden jurk onthullen veel: Prins Harry kust openlijk voor de camera's

De rest volgt na de aankondiging

Het is meer dan alleen een gewoonte geworden Een imitatie van Prins Harry. Vrijdag 12 april 2024 en zoals elk jaar nam de hertog van Sussex deel In een liefdadigheidspolotoernooi. In deze editie werd het toernooi georganiseerd in het National Polo Center in Wellington, Florida. Als de concurrentie vriendelijk is – de aanwezigheid van poloster Nacho Figueras is louter liefdadig –, Prins Harry ontving de trofeemaar niet alleen.

De broer van prins William, nu 39, verruilde zijn pak voor een blazer Er arriveerde een blauw poloshirt met de naam van het Royal Salute Sentebale-team. Prins Harry werd beloond voor zijn waanzin door het eerste doelpunt van de wedstrijd te scoren, waarmee de overwinning voor zijn team werd bezegeld. Deze laatste werd bovendien hartelijk verwelkomd door het publiek dat dit toernooi kwam bijwonen, waarvan de opbrengst zou moeten worden gebruikt om kinderen met HIV in Lesotho en Botswana te helpen. Driehonderd zorgvuldig geselecteerde mensen vormen het publiek. Zij maakten het oogsten mogelijk Eén miljoen dollar voor de Sentebale Association. Harry's vrouw, Meghan Markle, 42, is ook aanwezig en is een enthousiaste supporter. Hij beloonde zijn dierbare en aanhankelijke persoon met een kus om hem te feliciteren.

READ  Harry en Meghan in Nigeria: Garderobe en assistenten in wanorde... Wat je misschien gemist hebt van hun reis

Meghan Markle: Een aanwezigheid vastgelegd door Netflix-camera's

Prachtig gekleed Zeer onthullende zijden jurk, vastgebonden op de rug (ivoorkleur) Het Californische merk Heidi Merrick en Meghan Markle verschenen gedurende het hele evenement zonder hun brede glimlach te verliezen. De moeder van Archie en Lilibet, zeer elegant en bijzonder gevoelig, lijkt gedreven door de prestaties van haar man, maar ook door De aanwezigheid van Netflix-camera's.

Het voormalig koninklijk paar is al aan het filmen Een korte serie voor het bekende Amerikaanse platform. Als de aan kanker lijdende zoon van koning Charles III besluit dat de documentaire zich op de polowereld zal richten, dan krijgt Meghan Markle op haar beurt opnieuw een contract bij het Amerikaanse superproductiebedrijf. een overeenkomst. Arbaeen zal doorgaan met het creëren van zijn nieuwe merk, Boomgaard aan de Amerikaanse Rivièra. Dit project richt zich op serviesgoed en huishoudelijke artikelen. Het programma lijkt al klaar en vooral ver verwijderd van de Britse onrust binnen het koninklijk huis. Je zult een paar maanden moeten wachten voordat je de twee documentaires kunt bekijken. Ondertussen tonen ze duidelijk hun liefde!

De rest volgt na de aankondiging

De rest volgt na de aankondiging