Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Forza Motorsport: twee Xbox One-lekken!  |  Xbox One

Forza Motorsport: twee Xbox One-lekken! | Xbox One

Turn10 werkt momenteel aan de volgende autoracegame die gewoon een naam krijgt Forza Motorsportniet Forza Motorsport 8. Hoewel er weinig informatie over is, zijn er twee afbeeldingen van de game gelekt op het web.

Forza Motorsport 8-lek is absoluut afkomstig van Alpha Build

Bedenk dat dat nog maar een paar weken geleden was. Ontwikkelaars nodigden spelers uit om Meld je aan om het spel te testen In de preview via het programma Forza Insiders. Volgens journalist Jez Corden hebben de eerste auditiesessies voor een deel van de influencers al plaatsgevonden. Het is zeer waarschijnlijk dat de twee afbeeldingen die vandaag worden gedeeld, afkomstig zijn uit deze versie van het spel.

De twee foto’s werden gedeeld op Reddit, maar toch niet omdat Reddit-moderators met de leaker bevestigden dat de foto’s legitiem waren. Daarom zijn de controles uitgevoerd zodat het bericht “geverifieerd” zou zijn, daarom hebben we deze afbeeldingen verplaatst omdat ze er daarom legitiem uitzien.

Zo vinden we een afbeelding die eruitziet als een showroom met drie modellen auto’s, klaar om te worden aangepast. De tweede afbeelding toont ons wat lijkt op een speler die uit zijn auto de pits ingaat, een afbeelding die degenen die al heel lang om pits vragen, tevreden zal stellen. Sindsdien zijn de haltes officieel Informatie voor de maand mei 2021net als de verschillende soorten gummen of andere verwachte nieuwigheden.

De andere informatie is dat de game speelbaar is op Xbox One, wat werd bevestigd door twee mensen op Reddit. Vanaf nu is de game alleen bevestigd voor Xbox Series X | S en pc, die mogelijk voldoen aan degenen die de overstap naar de nieuwe generatie consoles nog niet hebben gemaakt. Tenzij de Xbox One-versie vorig jaar alleen werd gebruikt in de afspeeltests om zich te concentreren op gameplay in plaats van graphics en technologie in een tijd waarin maar weinig gamers een Xbox Series X | S? Voorlopig blijft het een compleet mysterie, maar deze laatste hypothese lijkt het meest waarschijnlijk.

READ  Waar kunt u NordVPN downloaden voor uw pc, Mac, iPhone of Android-smartphone

Product Forza Motorsport Het is nog niet aangekondigd, maar we denken dat de game zijn nieuws zal brengen tijdens Xbox- en Bethesda-conferentie van juni 2022.