Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Fortnite heft de leeftijdsbeperkingen voor de skin terug na verontwaardiging van spelers

Fortnite heft de leeftijdsbeperkingen voor de skin terug na verontwaardiging van spelers

Fortnite trekt zich al terug van controversiële new age-beperkingen op sommige skins na een golf van reacties van spelers.

Fortnite, ontwikkeld door Epic Games, introduceerde op 16 november nieuwe leeftijdsbeperkingen en inhoudsclassificaties voor elk eiland in de game. Het idee was om ouders en spelers te informeren over de ervaringen die elk eiland en elke spelmodus kunnen hebben, en om beperkingen in te stellen op basis van gezinsvoorkeuren.

Artikel gaat verder na advertentie

Deze aankondiging kwam echter als een verrassing voor veel spelers die deze skins eerder in de game hadden gekocht. Dezelfde aankondiging onthulde ook “ Klein feestje » Skins zijn op sommige eilanden niet beschikbaar, afhankelijk van leeftijdsbeperkingen.

Als gevolg hiervan ontdekten spelers dat ze geld hadden uitgegeven aan in-game skins, maar deze niet konden gebruiken op hun favoriete kaarten, spelmodi en andere dingen. Dit was voor velen van hen aanleiding om terugbetaling aan te vragen voor wat zij vonden “ De slechtste update in de gamegeschiedenis “.

Artikel gaat verder na advertentie

In een verrassende wending gaf Fortnite zijn fout toe en kondigde het voornemen aan om zijn aanpak te veranderen, na negatieve reacties van spelers.

In het gepubliceerde bericht stond het volgende: “ Nou, ons idee voor bijgewerkte gecategoriseerde thema’s was niet helemaal een schot in de roos. We werken aan een aantal nieuwe opties die we hopen te implementeren, bijvoorbeeld… tijdens een bepaald groot in-game evenement. Volg ons, wij houden u op de hoogte “.

Dit is een grote verschuiving ten opzichte van Epic Games, waaruit eerder bleek dat de beperking slechts ongeveer 7% van de skins trof.

Artikel gaat verder na advertentie

Deze beperkingen waren gebaseerd op de inhoudsclassificatie van de verschillende creatieve eilanden van de game, wat betekent dat spelers bepaalde skins in deze omgevingen niet langer kunnen gebruiken.

Deze tweet legde uit: Meer informatie over de evaluatieaankondiging van vandaag. Ongeveer 7% van de Fortnite-skins kan alleen worden uitgerust op eilanden die zijn geclassificeerd voor Teen. Het komende jaar zullen we de meeste van deze kostuums compatibel maken op alle niveaus door hun uiterlijk automatisch aan te passen op basis van het eiland waarop je wilt spelen “.

Wapens, zoals geweren en messen, werden het meest getroffen, maar er waren grote problemen met de consistentie bij het toepassen van de beperkingen. Michael Myers, een huidportret van een fictieve seriemoordenaar, was bijvoorbeeld ondanks zijn gewelddadige onderwerp ongeremd.

Artikel gaat verder na advertentie

Naast de aankondiging waarin wordt onthuld dat de game de controversiële nieuwe functie terugdraait, laat Epic Games doorschemeren dat “ Een groot in-game evenement »Het zal binnenkort aankomen op wat een manier lijkt te zijn om spelers terug te trekken na de negatieve opmerkingen die ze hebben geuit.

Mis geen enkel nieuws over Fortnite.

READ  Klimaat: 'Apocalyps-gletsjer', een van de grootste gletsjers op Antarctica, dreigt in te storten