Florent Bagni vecht al een jaar tegen longkanker. Onlangs stopte hij met het rapporteren van nieuws over haar.

Vreemde stilte

Sinds begin november horen we niets meer van Florent Bagni. In ieder geval niet door zijn ziekte. Sterker nog, het tijdschrift Ici Paris bevestigt dit heel goed. De zanger praat sinds afgelopen zomer niet meer over zijn ziekte. Het zal dus een maand geleden zijn dat we nieuws hadden.

Verder het, Fans maken zich grote zorgen om hem. De laatste keer dat we over zijn toestand hoorden, wachtte hij op de resultaten van een CT-scan. De laatste zal hem onthullen of hij aan de beterende hand is of niet.

Elf weken zonder nieuws van Florent Bagni

Fans begrijpen het stilzwijgen van de zanger over zijn ziekte niet. Bovendien is deze plotselinge verdwijning van sociale netwerken alarmerend. Eigenlijk als Het laatste nieuws is elf weken oudFlorentijnse Bagni-fans raakten natuurlijk in paniek.

Bovendien is de De stemcoach Hij heeft de resultaten van zijn scanner niet doorgegeven. dan, Zijn Instagram-account zegt niets over haar. Zo vermoedde iedereen een terugval. Dus de zanger zal ver van het bos zijn.

Michel Simes legt de redenen uit voor het zwijgen van deze zanger

Michel Simes Een paar jaar geleden won hij zijn strijd tegen nierkanker. Verder het, Ook heeft hij zich een tijd niet ziek gemeld. Hij onthulde alles alleen in zijn autobiografie met de titel Niets is onmogelijk. Zo begrijpt hij de redenen waarom Florent Bagni deze beslissing heeft genomen.

READ  Candice Renoir's laatste seizoen: France 2 verlaat Sète en transformeert

Vervolgens legt hij indirect de redenen voor deze stilte uit. volgens hem, Dit soort informatie is heel intiem. In aanvulling op, Communicatie met hen zal alleen maar leiden tot een spervuur ​​van zorgen en vragen. Dit zorgt echter voor meer stress en staat herstel in de weg. Het is dus verstandiger om te zwijgen, tijd om volledig op de been te komen.