Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Final Fantasy 16 verschijnt in de zomer van 2023 op PlayStation 5 – Nieuws

Behalve dat het ons nieuw inzicht geeft in de intriges tussen de zes grootmachten van Phylestia (ca officiële site Voor een kleine geopolitieke herinnering), deze trailer benadrukt de ongelooflijke dimensie van realtime gevechten geleid door hoofdrolspeler Clive Rosefield, met een nu duidelijk zichtbare interface, en niet te vergeten de rode loper uit te rollen op de Primordials, namelijk Phoenix, Titan, Garuda, Spears, Shiva, Odin, Spears en Everett, De grote eigenaardigheid van het universum FF16 Het feit dat elk van deze entiteiten in een man of een vrouw slaapt.

Onder leiding van Hiroshi Takai is het team de laatste ontwikkelingsfase ingegaan en is het nu gefocust op het verfijnen van de details terwijl ze werken aan de definitieve versie en release van het spel. Ik wil hen persoonlijk bedanken voor hun inspanningen tijdens dit project. Met de kracht van PlayStation 5 begin je aan een soepele reis, met een boeiend en actierijk verhaal dat je niet onverschillig laat. Dus maak je klaar, het wachten komt ten einde!Producer Naoki Yoshida reageerde.

Hiroshi Takai bevestigt meteen dat “Final Fantasy 16 kan van begin tot eind volledig worden gespeeldMaar er zijn nog enkele maanden werk nodig om een ​​schone en verbeterde versie te maken. Ondertussen kunnen fans de biografie van de incarnaties van Titan en Garuda ontdekken op PlayStation-blog En vooral om blij te zijn met een belangrijke bevestiging, die van de componist die inderdaad Masayoshi Soken is, een productieve artiest die alle muziek signeerde. Final Fantasy 14 en zijn extensies.

  • Producent: Naoki Yoshida
  • Hoofdregisseur: Hiroshi Takai
  • Creatief directeur: Kazutoyo Maehiro
  • Lokalisatiedirecteur: Michael Christopher Koji Fox
  • Technisch directeur: Hiroshi Minagawa
  • Vechtregisseur: Ryota Suzuki
  • Characterdesign: Kazuya Takahashi
  • Componist: Masayoshi Soken
READ  Het Amerikaanse laboratorium beweert een "historische doorbraak" te hebben gemaakt in kernfusie