Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Faustin Bollaert gedwongen te liegen: wat je niet mocht zeggen in de beste banketbakkers

Faustin Bollaert gedwongen te liegen: wat je niet mocht zeggen in de beste banketbakkers

toon gast Beste banketbakker Van 2012 tot 2017, Faustin Pollert Hij verliet M6 nadat hij een zeer opwindend voorstel had uit Frankrijk 2: om de gastheer van de show te worden Vandaag begint. Een zeer slechte start voor Cyril Lignac, mede-culinaire deelnemer. interview door tv-tijdschriftDe kok zei:We hielden van Faustin, ze maakte deel uit van het team en het ging goed. Als je zegt: ‘Ik vertrek’, heeft dat onvermijdelijk gevolgen voor het hele team.”

Faustin Bollaert van haar kant liet ook weten dat deze verandering van functie niet goed werd ontvangen door haar vorige bazen. “Ze waren niet erg blij. Je zult nooit blij zijn als je zegt dat je weggaat‘, vertelde ze aan verslaggevers van Tele-vrije tijd. Zeker van haar keuze en bereidheid om te veranderen, legde ik uit aan onze collega’s tv-tijdschrift : ” Er was een prachtige opstelling van de planeten. Alles paste perfect bij elkaar, het was krankzinnig. Ik, ik wacht al twintig jaar op een show als deze.

Favoriete zender voor France 2 sinds 28 augustus 2017, datum eerste uitzending Vandaag begintFaustin Bollaert maakte later een spin-off Vandaag begint, nieuws van onze gasten In 2019. Interview met RTL dit weekend op het programma We brengen de tv terugDe vrouw van Maxime Chattam wees erop dat ze tijdens al die jaren van hosting op M6 een heel groot geheim heeft bewaard. Bevrijd van haar verplichtingen jegens de zender, onthulde ze eindelijk wat ze veel te lang stil moest houden.