Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Fable is al zeker 4 jaar in ontwikkeling! | Xbox One

Weet je nog die keer dat we verhuisden? geruchten Onthullen dat Playground Games in een open wereld zal zijn, pseudoniem mythe ? Het was alweer vier jaar geleden, in 2017. Zelfs gisteren wisten we niet zeker of deze feiten waar waren, bevestigde een van de ontwikkelaars van de titel ons zojuist.

Een middelmatige tweet zegt alles

Op Twitter leren we de informatie na een tweet van Playground Games-ontwikkelaar Tom Gaulton. Hij vertelt over zijn verjaardag in het team, waar hij pas 4 jaar geleden bij zou zijn gekomen. Een klein bedankje van de studio werd aan hem overhandigd voor zijn vriendelijke en trouwe dienst.

Gefeliciteerd!

Weer een jaar in dienst bij Playground Games

Bedankt dat je een uitstekend lid van ons team bent en voor alle bijdragen die je hebt geleverd

Als deze tweet niets zegt, moeten we het tot op de bodem uitzoeken. We weten nu dat de titel sinds 2017 officieel in het leven is geroepen. Tom is pas sinds dit jaar lid van het team, maar het is ook mogelijk dat de titel voor die datum is geproduceerd. Houd er rekening mee dat er bij het ontwikkelen van een videogame verschillende fasen zijn, zoals ontwerp, pre-productie en volledige productie. indien geruchten zeg dat mythe Het staat gepland voor 2023 en daarom heeft de titel recht op minimaal zes jaar ontwikkeling.

We hebben op dit moment weinig informatie over het adres. Microsoft onthulde het vorig jaar tijdens de presentatie op 23 juli, we hebben nog geen kans gehad om meer te zien. Het is een veilige gok dat de titel zijn nieuws zal geven in 2022, vooral tijdens E3, als het gebeurt.

READ  Een wetenschapper legt uit: „We hebben in tien jaar tijd iets meer dan 28 kilometer afgelegd.”

Tale: Playground’s Xbox Exclusive Trusted by Phil Spencer?>