Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Euphoria Bij Fortuneo onthult de bank een gratis triple XL-bonus

Euphoria Bij Fortuneo onthult de bank een gratis triple XL-bonus

Op de homepagina van de website Fortuneo probeert de bank haar nieuwe klanten aan te trekken met een bonus van 80 euro. Maar houd er rekening mee dat u voor dezelfde procedure € 160 contant kunt claimen. Hoe ? Gewoon Gebruik code FTN1023 (in plaats van code BIENVENUEFTO). Zo simpel is het, maar het is alleen voor degenen die de truc kennen.

Profiteer van het Fortuneo-aanbod

Deze speciale aanbieding is bedoeld voor onze lezers: u moet dus de bovenstaande knop gebruiken om naar de betreffende pagina te gaan en de code FTN1023 in te voeren. Zodra u dit doet, heeft u de vrijheid om te kiezen tussen twee gratis bankkaarten. Ten eerste heb je de prestigieuze Gold Mastercard. En dan heb je een hele goede Fosfo-kaart.

Hoe profiteert u van de bonus?

Fortuneo vereist geen speciale voorwaarden vergeleken met gewoon. Dat staat duidelijk in de algemene verkoopvoorwaarden: je moet een gratis account openen en de gratis Gold Mastercard kiezen en je ontvangt dan een cashbonus van 160 euro. De bank vereist dat u in de eerste 90 dagen slechts 5 transacties uitvoert om de bonus te ontvangen.

Maar om de goudkaart te verkrijgen moet 1.800 euro per maand gerechtvaardigd zijn. Lukt dit niet, dan moet u terug overstappen naar de Fosfo-kaart. Je krijgt er slechts een bonus van 80 euro mee (met code FTN1023), maar dat maakt niet uit: het heeft echte kwaliteit en iedereen kan ervan profiteren. Het is als goud, behalve dat het zonder de premieverzekering, het uitgestelde eigen risico en de hoge limiet komt. Maar verder is het prima voor dagelijks gebruik.

READ  12VHPWR-kabel smelt: ook CableMod werd getroffen

Profiteer van het Fortuneo-aanbod

Voor wie een nieuwe grote bank wil zoeken is Fortuneo een goede optie: het is de goedkoopste bank van Frankrijk (PriceBank, 2023) en je kunt er honderden euro’s mee besparen op je bankkosten. In Frankrijk betaalt iemand gemiddeld € 220,- aan bankkosten per jaar: u beseft het waarschijnlijk niet omdat er verborgen kosten zijn. Bij Fortuneo kun je dit bedrag verlagen naar 0 euro.

MasterCard Gold-kaart vrij

Er is een zwarte kaart beschikbaar

In het buitenland: 100% gratis

Uitstekend ezelleven

lopende rekening

voorwaarden :

Jaarlijkse bijdrage: 0 euro. • Eerste storting: 300 euro

Borgsom per cheque: ✔ • Contante borgsom: ✘

bankpas

Maandelijkse kosten van de kaart: 0 euro

Opnames in de eurozone: gratis • Betalingen in de eurozone: gratis

Opnames in vreemde valuta: gratis • Betalingen in vreemde valuta: gratis

Voorgestelde kaarten

Betaal de telefoonrekening

Bekijk meer

1

Een bank die u wellicht tevreden stelt

Iedereen kan kiezen hoe hij zijn relatie met Fortuneo wil opbouwen. Sommigen zullen het alleen kiezen vanwege de welkomstbonus – en misschien wel de Gold Card. Dit is praktisch omdat u met de twee creditcards van de bank kosten in het buitenland kunt vermijden. En ze zijn gratis. Afhankelijk van je profiel heb je overal kleine voordelen waar je van kunt profiteren.

Andere klanten beschouwen Fortuneo als hun primaire bank – en zij hebben ook gelijk. Ze besparen een fortuin vergeleken met hun traditionele bank. De producten uit het internetbankierassortiment zijn efficiënt en veelzijdig: het is net een buurtbank. Wat de klantenservice betreft, deze is zeer responsief. De mobiele applicaties en computerinterface zijn zeer goed geïmplementeerd, waardoor iedereen zo onafhankelijk mogelijk kan zijn.

READ  Er is een enorm zwart gat ontdekt naast ons sterrenstelsel

Om de speciale aanbieding voor onze lezers te zien, hier:

Profiteer van het Fortuneo-aanbod