Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Estelle Levibauer is apetrots op haar zoon Giuliano ‘die zo snel groot wordt’: foto’s door de tijd heen ter gelegenheid van zijn 12e verjaardag

Estelle Lefbour Ze heeft zeker veel inkt doen vloeien voor haar relatie met David Hallyday, met wie ze moeder werd van twee schattige meisjes: Ilona en Emma, ​​​​in 1997 en 2001. Ze blijft heel dicht bij haar ex-man voor het goede van hun kinderen, maar niet alleen. Maar ze bouwt ook haar leven weer op – na haar breuk met de beroemde zangeres – met zakenman Pascal Ramet, met wie ze sinds 2014 gescheiden is. Samen werden ze in 2010 ouders van een kleine jongen genaamd Giuliano.

Vorig jaar in een interview met wedstrijd van ParijsDe heldin van het stuk Grote ambities (met de heer Pokura en Philippe Lelouch) nam hij ook zijn jongste zoon in vertrouwen, zijn stemming oproepend: “Hij is erg gevoelig. Zeer attent op anderen: het is belangrijk voor hem dat iedereen gezond, goed uitgerust en goed gevoed is. Op 10-jarige leeftijd is het verbazingwekkend, hij is altijd super bezorgd, altijd vragend of we ‘goed’ zijn. Hij heeft deze gewoonteude om me te helpen, om de tafel te dekken. Hij houdt van, wij houden ervan om samen gezellig aan tafel te zitten, wij allebei.”

Knappe jongen die snel opgroeit

Daarna vertelde Estelle Lefebour verder over haar jongste, maar dit keer vanuit het perspectief van onderwijs. Ze feliciteerde zichzelf vooral omdat ze hem de waarden van moed en welwillendheid had bijgebracht: “Hij is een beleefde jongen. Tegenwoordig is dit een zeldzaamheid geworden. Hij houdt de deur vast… biedt een bloem aan en brengt een lelietje-van-dalen naar de regent. Ik ben misschien traditioneel, maar voor mij wordt moed op zo’n jonge leeftijd aangeleerd. Soms voel ik me verstikt door de onbeschaamdheid van sommige heren.

Deze dinsdag 29 november 2022 was wederom een ​​gelegenheid voor het voormalige model om over Giuliano te praten, aangezien laatstgenoemde zijn twaalfde verjaardag vierde. “Wat ben je trots om je moeder te zijn. Wat een geluk dat ik jou in mijn leven heb. Je bent een lieve jongen die snel opgroeit met een groot hart. Gelukkige verjaardag mijn kleine jongen ik houd van jeschreef ze op haar Instagram-account met schattige foto’s van haar baby toen hij nog een baby was.

READ  'Het is fysiek niet mijn stijl': Benoit Dubois heeft een relatie met een 'huisarts'