Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Estelle Lefébure heeft opnieuw liefde gevonden met een al beroemde Franse acteur in een relatie, waaruit hun schok blijkt

Estelle Lefébure, die in de jaren 90 en 2000 een zeer goede carrière als model had, is nu presentatrice en actrice.

Estelle Levibor, de hoofdtitel van het toneelstuk

Na haar verschillende optredens op televisie, heeft de mooie blondine zojuist haar hand op het podium uitgeprobeerd en speelt ze al een tijdje in het toneelstuk “Great Aspirations” met zanger M. Pokora en Philip Lelouch.

ja het verleden het acteerwerk Het stuk werd op 19 december vertoond in het La Madeleine Theater in Parijs, en het trio zou op tournee gaan door Frankrijk, België en Zwitserland, wat werd afgelast vanwege de gezondheidscrisis in verband met Covid-19. Een echte teleurstelling. Veel aanbiedingen zijn onderhevig aan beperkingen. Bioscopen zijn gesloten in België.

Estelle Levibor is een fan van Philip Lelouch

Zelfs als Estelle Lefébure niet langer de kans had om terug te keren naar het podium met Mr. Pokora en Philippe Lellouche, had ze tijd om banden te smeden, vooral met de beroemde Franse acteur! Op 24 december gaven “Hier”-journalisten al aan dat ex-David Hallyday zou bezwijken voor de charmes van acteur Philip Lelouch. “Je vindt het heel grappig, en dan ben je dol op zijn grote mond, zijn avontuurlijke profiel” vertrouwt een bron toe aan de krant hier die ook foto’s van het stel naast elkaar plaatst.

En als de mooie blonde moeder van drie kinderen genaamd Ilona en Emma, ​​geboren uit haar verbintenis met David Hallyday en Juliano als gevolg van haar relatie met restaurateur Pascal Ramet, alleen was, Philippe Lelouch van zijn kant, in een relatie sinds 2018 met Vanessa Puigin, een visagist die in de showbusiness werkt, met wie hij een 4-jarige dochter heeft.

READ  Michael Keaton keert terug naar Batman in de eerste trailer van de film

Een nieuw liefdesverhaal van Philip Lelouch

Ken je de twee 55-jarige geliefden wiens verhaal een geheim doet ontstaan? Er is geen informatie vrijgegeven over een mogelijke breuk tussen Philip Lelouch en Vanessa Boagin, wat erop wijst dat ze nog een relatie hadden voordat de acteur onder invloed raakte van een andere charme.

Je moet weten dat Philip Lelouch de vader is van nog drie kinderen genaamd Charlie en Solal, geboren uit zijn verbintenis met Vanessa Demoy en Sam, geboren in 1995 uit een eerdere affaire.

Estelle Lefébure, een zeer beroemd personage

Estelle Lefébure werd geboren in Rouen in 1966. Als tiener danst ze al jaren ballet, maar ze kan ook autorijden en een motorfiets bezitten. Nadat ze een jonge vrouw in Normandië had doorgebracht en boekhouding had gestudeerd, koos ze een bepaald pad: modellenwerk.

voor haar begonnen Professioneel leven Halverwege de jaren tachtig tekende ze contracten met Karin Models en Elite en werkte ze samen met beroemde fotografen als Patrick Demarchelier, Irving Penn of Herb Ritts. In de jaren negentig werd ze het eerste Franse supermodel onder de sterren. In 1992 werd ze het gezicht van Angel-parfum.

Toen ze van het podium stapte, zette Estelle haar eerste stappen als presentatrice in 1993 met de show luchtstromingen. In France 2 deed ze een variétéshow, Zaterdagavond bij Estelle’s (1998. Comedy trekt haar ook aan: in de bioscoop speelt ze keer op keer haar eigen rol: in Moe (1994) en Actrices Ball (2009). In 2012 nam ze deel aan het derde seizoen van de show dans met de sterren.

In 2015 bracht ze een boek uit waarin ze haar advies gaf over uiterlijk en welzijn, Orahe, Estelle Lefébure. methode. In 2021 verscheen ze in het toneelstuk grote ambitiesIn het Madeleine Theater.

READ  Groeit, pompt ... Tegen de leeftijd van 60 onthult Florent Bagni hoe hij leeft met zijn leeftijd

Even terzijde, de mooie blondine ontmoette David Hallyday op tv in 1988. In 1989 trouwde het paar. Ze hebben twee dochters: Ilona en Emma. Na hun scheiding in 2001 vond Estelle Lefebure opnieuw liefde met Arthur en trouwde met hem in 2004. Ze scheidde in 2008 en werd voor de derde keer moeder met de geboorte van een jongen genaamd Giuliano, uit haar verbintenis met Pascal Ramet. In 2015 kondigde ze de scheiding aan van de vader van haar zoon en zo begint nu een nieuw verhaal.