Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

“Er zijn zeker nog een paar tienduizenden dinosaurussoorten te vinden”, zegt de paleontoloog.

“Er zijn zeker enkele tienduizenden soorten dinosauriërs te vinden.”, legt Jean Le Love, paleontoloog, directeur en curator van het Dinosaur Dinosaur Museum, in Esperazza in de Ode, uit over Franse informatie, na het identificeren van een nieuwe soort dinosaurus in Australië op dinsdag 8 juni, Australutean coprensisHet is meer dan dertig meter lang en meer dan zes meter hoog.

Deze dinosaurus zal behoren tot de titanosaurusgroep, kun je ons meer vertellen?

Titanosauriërs zijn een grote familie van grote plantenetende dinosaurussen uit het laatste deel van het secundaire tijdperk. Het zijn viervoetige dieren, met een lange nek en een lange staart. Zoals Diplodocus, hoewel het geen deel uitmaakt van de titanosaurusfamilie.

De grootste dinosaurus werd in 2017 geïdentificeerd in Argentinië. Kunnen we geloven dat er nog grotere waren?

Je moet weten dat dit dieren zijn die complete skeletten niet kennen. We kennen enkele wervels, botten en soms de schedel, maar niets is helemaal compleet. Schattingen van de hoogte moeten met een korreltje zout worden genomen omdat we de verhoudingen van het dier niet kennen. Stel je voor dat hij een relatief korte nek heeft, of korte staart, niet langer 37 meter maar slechts 25

Hebben we enig idee hoeveel soorten er nog ontdekt moeten worden?

Elk jaar worden tussen 35 en 40 nieuwe dinosaurussoorten beschreven. Momenteel zijn er ongeveer 1200 tot 1300 soorten beschreven. Voor optimisten hebben we al 20% van de soorten beschreven, voor pessimisten of misschien realistischer zijn we liever tussen de 2 en 5% van de beschreven soorten. Er zijn dus zeker nog een paar tienduizenden dinosaurussoorten over.

READ  50% van de volledig gevaccineerde volwassenen is bereikt in de Verenigde Staten