Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Er zijn nu 7 nieuwe gratis games beschikbaar bij Prime Gaming

Freebox Delta-abonnees: 7 nieuwe gratis games nu beschikbaar bij Prime Gaming

Elke maand biedt Prime Gaming (voorheen Twitch Prime), gratis toegankelijk voor Freebox Delta-abonnees, tonnen games om te ontdekken op pc, alles wat je nodig hebt is een Amazon Prime-abonnement. Hier is de keuze van het moment.

Inbegrepen in de Freebox Delta-aanbieding, biedt Amazon Prime toegang tot verschillende voordelen: Prime Video, stromen Muzikale… maar ook gratis content voor spelers met Prime Gaming.

De service is onlangs overgestapt op de Amazon Games-app, die is bedoeld voor videogames. Concentreer je op de games die je in juli van Amazon Games gaat halen. Op het moment van schrijven zijn er zeven games beschikbaar die je tot 2 augustus kunt ophalen.

Portal Dogs, een gekke platformpuzzel

In dit eerste spel speel je als een hondenkoning op zoek naar al zijn trouwe onderdanen. Je doel is om ze naar een portaal te leiden, ze wakker te maken en ervoor te zorgen dat ze je zonder problemen volgen. Wees voorzichtig, je zult ook het gouden bot moeten vinden om je missie te voltooien! Een soort spirituele erfgenaam van Lemmings, die veel meer te bieden heeft dan de foto’s doen vermoeden, met games die gestaag in moeilijkheidsgraad toenemen en je altijd een echte uitdaging bieden.

RAD: spookachtig post-apocalyptisch

Verken verschillende niveaus in een tweemaal vernietigde wereld, in deze 3D-schurk. Je speelt als tiener die gedwongen wordt om zich in een radioactieve en veranderende wereld vol monsters te wagen. Tussen mutaties, verdediging en onderzoek wil je koste wat kost de wereld redden en het leven in deze dorre en dorre landen doen herleven.

READ  Blizzard benadrukt het belang van carrière-uitrusting in Dragonflight - World of Warcraft

Op avontuur om The Secret of Monkey Island in zijn eigen versie te ontdekken

Opmerking Voor fans van het spel LucasArts, je kunt een nieuwe versie van de eerste aflevering van The Secret of Monkey Island ontdekken. Je (her)ontdekt piratenleerling Guybrush Threepwood die een serieuze facelift heeft ondergaan. Door middel van een verhaal vol humor en grappige situaties, zal Guybrush zichzelf moeten bewijzen in een strijd van beledigingen voordat hij het mysterie van het beroemde Monkey Island probeert te ontrafelen.

In de keuken met Automachef

Creëer robotrestaurants en programmeer ze vervolgens om volledig onafhankelijk te werken! Heb jij het geduld en de vindingrijkheid om de wereld van robotrestaurants te veroveren? Ontdek of dat het geval is met Automachef, het puzzel- en hulpbronnenbeheerspel, dat je ertoe aanzet om de “Keuken van Morgen” te creëren!

Blijf spelen als de Dark Knight, met Batman – The Enemy Inside

Een nieuw hoofdstuk van Batman – The Telltale Series is beschikbaar op Prime Gaming. In dit verhalende spel speel je als… Batman en Bruce Wayne, om het op te nemen tegen de iconische schurken uit het DC Comics-universum.

Walkthrough van The Wanderer: Frankenstein Creature

The Wanderer: Frankeinstein’s Creature, onder redactie van Artie, herneemt de klassieke Mary Shelley-roman. Je belichaamt het wezen, een soort zonder gevoelens of herinneringen. Door je reis en je interacties met mensen, zal de vraag naar je oorsprong onvermijdelijk aan het licht komen. Een boeiend avonturenspel met een artistieke richting die doet denken aan aquarel.

Ontdek de waarheid in een verloren wereld met Tales of the Neon Sea

Tales of the Neon Sea is een point’n’click-game die zich afspeelt in de cyberpunkwereld. Je speelt als detective in een dystopische toekomst, waar gewetensvolle robots naast mensen bestaan. Veel onderzoeken wachten op u en vereisen uw analytische vaardigheden om het resultaat te vinden. Tijdens het spel moet de speler plaatsen delict verkennen, aanwijzingen analyseren, ondervragingen uitvoeren en nog veel meer om puzzels op te lossen en zaken te ontdekken. Lukt het jou om de waarheid achter de schijn te achterhalen? Met een redelijk respectabele levensduur van 13 tot 15 uur kun je jezelf helemaal in het avontuur storten.

READ  Webb- en Hubble-telescopen leggen gedetailleerde beelden vast van de inslag van ruimtevaartuigen van de Dart-missie

Hoe spellen te herstellen

Voorheen was het nodig om naar een webpagina te gaan die was gewijd aan het inwisselen van de rechten op games die door Prime Gaming worden aangeboden, en vervolgens naar de Twitch-app om ze te installeren. Amazon heeft alles samengebracht in één app: Amazon Games.

U kunt het downloaden door te klikken op deze linkHet enige dat u hoeft te doen, is inloggen met uw Amazon Prime-inloggegevens. Op dezelfde interface vindt u dus uw gratis spellen om in te wisselen en te kunnen installeren.

Dan hoef je alleen maar op Installeren te klikken en zodra de procedure is voltooid, kun je je spel spelen. Ter herinnering: Prime Gaming is inbegrepen voor Freebox Delta-abonnees en is als optie beschikbaar voor alle Freebox-abonnees, met een Amazon Premium-abonnement voor € 5,99 per maand.