Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Er wordt gezegd dat een nieuwe Counter-Strike-game in ontwikkeling is en deze maand zou kunnen verschijnen

Er wordt gezegd dat een nieuwe Counter-Strike-game in ontwikkeling is en deze maand zou kunnen verschijnen

Er komt zeer binnenkort een nieuwe Counter-Strike-game aan en een bètaversie kan voor het einde van de maand verschijnen.

Ruim tien jaar na de release Counter Strike: wereldwijd offensief (CS:GO), bereidt Valve zich voor om een ​​nieuwe versie van de populaire tactische shooter aan te kondigen. Bovendien komt er mogelijk voor het einde van deze maand een proefversie aan. Volgens esports-journalist Richard Lewis werkt Valve aan een vervolg op CS:GAAN voor een tijdje nu en dit spel gaat wordenBijna klaar om het daglicht te zien“.

nieuw spel tegenaanval Het zal zeer binnenkort aankomen

Hij legt ook uit dat de studio onlangs in strikt vertrouwen een gamesessie heeft georganiseerd door een kleine groep professionele gamers naar Seattle te halen. Volgens Richard Lewis zou Valve een grotere testsessie met zijn community willen starten tegenaanval Uiterlijk vanaf 1 april. “De grootste prioriteit is om die versie uit te brengen, vervolgens alles af te maken, eventuele resterende bugs op te lossen en de game af te leveren op het niveau dat mensen verwachten. CSDat heeft een van de bronnen aan de journalist verteld.

Een proefversie zou voor het einde van de maand kunnen verschijnen

Wat verbeteringen betreft, dit is nieuw tegenaanval Het zal een grotere grafische getrouwheid bieden dankzij de overstap naar de interne rendering-engine van Source 2. Bovendien stelt Richard Lewis dat het spel compatibel zal zijn met 128 tagservers, een functie waarmee CS op gelijke voet staan ​​met moedig erover en verminder de latentie. Valve had ook de matchmaking-ervaring aanzienlijk kunnen verbeteren, waardoor de gemeenschap minder geneigd zou zijn om services van derden, zoals FACEIT, te gebruiken.

READ  Starfield: “Zeer goede updates” worden “binnenkort” aangekondigd | X-Box

Geruchten over een nieuw spel tegenaanval Het bestaat al vele jaren, maar tot nu toe was er uiteindelijk niet veel reden om het echt te geloven. Vandaag de dag is het moeilijk te zeggen dat de game niet snel het licht zal zien. Richard Lewis is vaak zeer deskundig. In 2015 schreef hij een rapport waarin hij geruchten bevestigde dat hij een van de beste professionele teams was CS:GAAN Opzettelijk een wedstrijd verliezen. En er zijn ook andere aanwijzingen voor het bestaan ​​van de game.Eerder deze maand vonden fans van de game verwijzingen in de NVIDIA GPU-stuurprogramma’s naar de toepassingen “csgo2.exe” en cs2.exe.