Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

“Er is nog steeds minachting voor e-sports, maar er is meer onbegrip.”

“Er is nog steeds minachting voor e-sports, maar er is meer onbegrip.”

De man die GQ magazine vorig jaar in de Men of the Year-recensie de ‘King of Twitch’ noemde, blijft liever bescheiden. “Dit werkt voor mij en het werkt niet voor mij: op Twitch is er concurrentie omdat iedereen zijn eigen kleine niche heeft… maar we zijn meer een familie: iedereen maakt zijn eigen inhoud en heeft zijn eigen community die ondersteunt hen in hun eigen leven. Avontuur… Ik beschouw mezelf niet als een ‘koning’ Twitch, iedereen heeft zijn eigen koninkrijk.’

Camito, mede-oprichter van Karmine Corp, een van de grootste esports-teams van Frankrijk, gelooft dat zijn stijl nog steeds veel minachting krijgt, vooral van sporttoeschouwers. Hij voegde eraan toe: “Maar het gaat meer om een ​​gebrek aan begrip dan om minachting, dus ik vergeef het. Voordat ik e-sports begon te spelen, was ik ook een grote fan van sport, en ik volgde veel voetbal … en dat zal nog komen. met de tijd, aangezien de nieuwe generatie erg gehecht is aan e-sport.” “. E-Sport.”

‘Ik voelde me verraden’ nadat Boss op videogames werd uitgebracht

Een ander teken van minachting voor hem is de kortzichtigheid van Emmanuel Macron in de nasleep van de stadsrellen van afgelopen zomer, die een associatie met videogames opriepen. “Het is echt onzin. Het is gewoon een gemakkelijke ontsnappingskaart… Ik voelde me eigenlijk een beetje verraden, in de zin dat de hele esports-wereld esports is gaan erkennen op het Elysee. Een jaar later, zodra er een kaart om mee te spelen, het speelt “Ik heb veel geleerd van deze aflevering.”

READ  In 2019 werd een berg aan persoonlijke gegevens gestolen van Deezer

Kameto reageert ook op de online intimidatie waarmee streamer Manon Lanza te maken krijgt na een autorace waarbij de Franstalige internetelite samenkomt. “Er zijn veel idioten op internet, die met veel meer wegkomen dan wat er in het echte leven gebeurt. Daar vechten we elke dag tegen.”, bevestigt de streamer die commentaar gaf op de race. Hij herhaalt ook wat Squizzy, een van de organisatoren van het evenement, zei over de pesters: “Ga weg met Twitch, je brengt ons voor schut.”