Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Elon Musk in Frankrijk (bij een heel speciale gelegenheid)

Elon Musk in Frankrijk (bij een heel speciale gelegenheid)

Bedankt voor de constante follow-up Vanuit zijn privévliegtuig op TwitterElon Musk is een van de meest populaire reispersoonlijkheden. De miljardair vestigde zich zaterdagochtend in Frankrijk, nadat hij tien uur eerder was opgestegen uit Los Angeles.

De Gulfstream G650, een ultraluxe privéjet, landde rond 11.00 uur op Nice Côte d’Azur Airport. Sindsdien geen informatie of tweets meer van De toekomstige eigenaar van Twitter. Zijn reden van bestaan ​​zou, in tegenstelling tot zijn andere vluchten, niets te maken moeten hebben met Tesla of SpaceX.

Elon Musk pendelde vroeger tussen Austin (Texas) en Los Angeles (Californië) in de Verenigde Staten, en ging alleen naar Europa om de voortgang van de werkzaamheden in zijn nieuwe fabriek in Tesla in Berlijn (Duitsland) te volgen. Zijn aanwezigheid in Frankrijk is zeer zeldzaam. Maar de veelbewogen tijd van het jaar aan de Cote d’Azur …

Waarom Elon Musk in Frankrijk?

Na de belangrijkste verwachtingen is er het filmfestival van Cannes. Aanstaande zaterdag is de laatste dag en vanavond volgt de sluitingsceremonie. De meeste beroemdheden en de wereld van de showbusiness zijn er. Vorige maand toonde Elon Musk ons ​​in New York zijn interesse in dit soort evenementen. Hij was met zijn moeder naar het Met Gala gegaan, die gisteren ook te zien was op het amfAR benefietgala in Cannes.

Of hij zich nu bij zijn moeder voegde (die niet in hetzelfde vliegtuig stapte als hij), een andere reden zou zijn bestaan ​​kunnen verklaren. Op zondag 29 mei vindt in Monaco de Grand Prix van de Formule 1 plaats, een ander groot evenement voor de sterren. Volgens de laatste geruchten is het deze gebeurtenis die de aanwezigheid van Elon Musk in Frankrijk verklaart. Het is een heel speciale gelegenheid, dat moet worden toegegeven, voor de fervente verdediger van de krachtoverbrenging van de auto.

Komt hij zaken doen? In plaats van te verschijnen als een ster, heeft Elon Musk ervoor gekozen om naar de Cote d’Azur te komen om politici te ontmoeten (Prins Albert II?). Een week geleden reisde hij naar Brazilië voor een ontmoeting met president Jair Bolsonaro. Na deze uitwisseling, beloof het De hele Amazone verbinden Met de hulp van zijn Starlink-affiliate netwerk.

READ  33 miljoen Fransen getroffen door het hacken van burgerservicenummers: CNIL roept op tot waakzaamheid