Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Elektriciteitsrekening: hoeveel krijgen TotalEnergies-klanten die hun verbruik verminderen deze winter?

Elektriciteitsrekening: hoeveel krijgen TotalEnergies-klanten die hun verbruik verminderen deze winter?

TotalEnergies biedt een factuurbonus aan klanten die het spel hebben gespeeld en hun elektriciteitsverbruik deze winter hebben verminderd, zo maakte de groep bekend in een persbericht op woensdag 26 april.

Total Energies heeft woensdag 26 april aangekondigd dat het een bonus zal aanbieden aan klanten die deze winter het nuchterheidsspel spelen. Een beloning dus voor klanten die deze winter hun verbruik hebben verminderd, geeft de groep aan in een persbericht.

“Zo krijgen meer dan 1 miljoen klanten een gemiddelde bonus van 90 euro, die van hun rekening wordt afgetrokken”, geeft Total Energies aan. RTL Uit de details blijkt dat de verlaging van het verbruik ten opzichte van de vorige winter minimaal 5% moet zijn en dat het bonusbedrag zal variëren naargelang de gerealiseerde besparingen.

korting op het factuurbedrag

“Door hun verbruik met 15% te verminderen, bespaarde een huishouden met een verbruik van 5.000 kWh 100 euro op de factuur en kreeg het een bonus van 90 euro, voor een totaal van 190 euro, en een huishouden met een verbruik van 15.000 kWh 390 euro”, vervolgt de groep.

Voor wie de noot niet heeft weten te verlagen, belooft Total ook een klein gebaar. “Onze andere klanten, die niet in aanmerking komen voor de Conso-bonus, krijgen een bonus van € 20 of € 30 om hen te bedanken voor hun loyaliteit. Zo keert TotalEnergies meer dan € 100 miljoen uit aan haar klanten.