Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Electronic Arts en Codemasters kondigt F1 22-release met VR op pc aan – Nieuws

Electronic Arts en Codemasters kondigt F1 22-release met VR op pc aan – Nieuws

Naast deze kleine verandering van uiterlijk in de titel, waarbij alleen de laatste twee cijfers behouden blijven, benadrukt het persbericht de toevoeging van het geheel nieuwe Miami Grand Prix-merk, maar ook de intrede in de nieuwe hybride autoscene. Vernieuwd door de FIA ​​​​dit seizoen, zal racen in het Sprint-formaat iets nieuws toevoegen aan de uitvoering van het kampioenschap. Ook nieuw, F1 Life is de naam die wordt gegeven aan de nieuwe aanpasbare ruimte waar spelers hun verzameling supercars, kleding en accessoires kunnen bekijken die ze tijdens het spelen hebben verdiend, wat vooral interessant is voor toekomstige Podium Pass-houders.

Zelfs deze veranderingen hebben ervoor gezorgd dat Electronic Arts het zegt F1 22 Het markeert het begin van een nieuw tijdperk in de Formule 1.”Naast echte veranderingen hebben we de fysica bijgewerkt om rekening te houden met de nieuwe vliegregels en het bandenpatroon herwerkt, waardoor het manoeuvreren realistischer is geworden. Met nieuwe en bijgewerkte circuits, adaptieve kunstmatige intelligentie, F1 Life en uitgebreide gameplay-opties is dit het perfecte moment voor gamers om hun stoel te pakken en het leven van een echte coureur te ervaren.Lee Mather, Creative Director van de F1-serie bij Codemasters, geeft commentaar.

Er zijn ook verbeteringen aangekondigd aan bestaande functies, waaronder My Stable, evenals updates van tracks die recentelijk zijn gewijzigd. Maar een speciale verrassing wacht VR-liefhebbende pc-gamers, namelijk de ondersteuning voor Oculus Rift en HTC Vive.”Voor de beste meeslepende Formule 1-ervaring‘, zonder verdere details. Niets te vergeten de Carrière-modus, al 10 jaar trouw aan de publicatie en dit jaar weer zeer aanwezig op dezelfde manier als de split-screen-modus voor spelers, F2-modus en online multiplayer-modus.

READ  Op de heetste planeet in de melkweg is een uiterst zeldzaam mineraal ontdekt

F1 22 Het wordt gelanceerd voor € 60 op pc, € 70 op PS4/Xbox One en € 80 op PS5/Xbox Series. Meer informatie is beschikbaar op officiële site.