Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

El Salvador, Franse plaatsen, enz.: Samenvatting van week 6

El Salvador, Franse plaatsen, enz.: Samenvatting van week 6

Met het laatste nieuws van de afgelopen week nodigt QUAND PARTIR je uit om naar de vier uithoeken van de wereld te reizen met nieuws, praktische informatie, reisrecensies, goede deals en andere zaken die de afgelopen dagen naar voren zijn gekomen.

Voor de week van 5 t/m 11 februari

Meest gelezen artikel: “Deze 8 prachtige plekken die je niet mag missen in Frankrijk”

Er zijn natuurlijk monumenten, musea of ​​soms zelfs een evenement dat de stad bekendheid geeft en zelfs over de grenzen heen opnieuw bekendheid geniet. Maar niet alleen. Omdat er ook plekken zijn waar het leven is ontstaan ​​en vandaag de dag nog steeds voortduurt. Deze pleinen zijn vaak gevuld met geschiedenis, omgeven door gebouwen van zeldzame schoonheid en voor velen altijd actief Maken Het zijn ook steden.

Hotel in Parijs

Een terugblik op deze veranderingen rondom Airbnb en gemeubileerde toeristische accommodaties

In Frankrijk heeft de Nationale Vergadering zojuist een wet aangenomen om de huizencrisis te bestrijden door de huurmarkt opnieuw in evenwicht te brengen door het aantal seizoensverhuur dat in Frankrijk mogelijk is te verminderen. Van vóór Covid tot nu is het aantal ingerichte toeristische accommodaties gestegen van 300.000 naar 850.000…

El Salvador

Ga naar El Salvador

De koloniale steden San Salvador en Santa Ana, archeologische vindplaatsen, Maya-parken en vulkanen zijn de belangrijkste trekpleisters van dit land, dat jaarlijks tussen de 1,5 en 2 miljoen bezoekers ontvangt, waarvan de meeste uit buurlanden of uit de Salvadoraanse diaspora die in de Verenigde Staten wonen. Staten.

Cuba

Artikelen in een serie

De wereld is verdeeld in verschillende onderwerpen. Dit bieden wij u hier aan in een tiental series die u regelmatig op de site aantreft. Dus onderweg…

READ  In Australië, Great Barrier Reef slachtoffer van 'uitgebreid bleken'

Laatste nieuws van over de hele wereld…

– In 2023 zullen ruim 2,5 miljoen cruisepassagiers in Marseille van boord gaan
– Binnenkort is er een speciaal (Thais) boksvisum voor Thailand beschikbaar
– Nieuwe veerbootlijnen tussen Spanje en Marokko
– In China heeft een prototype van de Hyperloop-trein zojuist een snelheid van 623 km/u bereikt
Een recordjaar voor Egypte, dat binnen vier jaar het aantal toeristen wil verdubbelen