Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Eerste proefrit live foto’s + rij-impressies

Tegenwoordig gebruiken de meeste sportwagens turbomotoren. De atmosfeer wordt steeds zeldzamer. Afgezien van de onaantastbare modellen zoals Porsche 911 waar is de Audi r8men kan citeren in deze categorie b Audi RS3 waar Cobra Formentor VZ5, maar moest toch ruim 50.000 euro betalen. Gelukkig zijn er meer modellen toegankelijk, te beginnen met de legendarische Mazda MX-5 en de Toyota GT86. Het is precies de laatste vervanging die we je aanbieden om te testen, in de regio van Sevilla.

Toyota GR86: Eerste live testbeelden + rij-impressies

Met een toegangsbewijs van € 34.000 is de GR86 het instapmodel tot Toyota’s sportieve assortiment, dat bestaat uit de Yaris GR premium sedan, maar ook de Supra. Onze GR86 neemt het generieke model van de GT86 over en is nog steeds een kleine 2+2 coupé, maar deze auto heeft een volledig nieuw ontworpen voor- en achterkant.

Toyota GR86: Eerste live testbeelden + rij-impressies
Toyota GR86: Eerste live testbeelden + rij-impressies

Toyota GR86: Eerste live testbeelden + rij-impressies

De belangrijkste veranderingen vinden echter vooral onder de motorkap plaats, waarbij de 2.0-liter wordt vervangen door de 2.4 die 235 pk levert en vooral een koppel van 250 Nm, een stijging van 45 Nm ten opzichte van de GT86 en vooral – ci is verkrijgbaar in Veel vroeger, waardoor het dagelijks meer bruikbaar is dan voorheen, maar ook om de prestaties te verbeteren.

Hierboven heb je de eerste live beelden voor de test.

Toyota GR86: Eerste live testbeelden + rij-impressies

Eerste indrukken van autorijden

Het is niet nodig om een ​​auto van 500 pk in handen te hebben om te genieten, dit is wat we ons kunnen herinneren van de eerste dag dat we met deze GR86 reden, wat een glimlach op het gezicht van de bestuurder toverde. Dankzij zijn nieuwe motor toont hij meer veelzijdigheid terwijl hij zijn efficiëntie en prestaties verhoogt. Voller, vereist minder schakelen van de versnellingsbak.

READ  Thomas Pesquet werd de commandant van het internationale ruimtestation

Het chassis, dat vele transformaties heeft ondergaan, waaronder een verbeterde stijfheid, draagt ​​bij aan het rijplezier door stil en aangenaam te zijn, afhankelijk van de stemming van de eigenaar. Zo kan een kleine draai aan het wiel de auto starten. Het gebeurt van nature. Aangezien het gewicht en de sterkte redelijk zijn, is elk teveel aan optimisme gemakkelijk te corrigeren.