Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Een vliegtuig verliest halverwege de vlucht een deel van zijn romp

Een vliegtuig verliest halverwege de vlucht een deel van zijn romp

De passagiers van het vliegtuig deelden foto's op sociale media waarop een groot gat in de zijkant van het vliegtuig, achter de linkervleugel, te zien was, alsof een heel deel van de romp van het vliegtuig, rond het raam, uit elkaar was gescheurd. arts

Een vrijwel nieuw vliegtuig van Boeing Airlines uit Alaska moest terugkeren om een ​​noodlanding te maken in Portland. Wonder boven wonder raakte geen van de passagiers gewond.

Een vliegtuig van Alaska Airlines met bestemming Ontario, Californië, werd op vrijdagavond 5 januari gedwongen om te keren en een noodlanding te maken op Portland International Airport, nadat een deel van de romp van het vliegtuig instortte en plotseling loskwam. Er zijn geen gewonden gemeld. De passagiers van het vliegtuig deelden foto's op sociale media waarop een grote opening in de zijkant van het vliegtuig te zien is, achter de linkervleugel, alsof een heel deel van de romp van het vliegtuig, rond het raam, uit elkaar was gescheurd.

Dat vertelde een 20-jarige passagier aan de plaatselijke krant Oregon ik vernam “Boem te luid” Ongeveer 20 minuten na het opstijgen. ““Het klonk alsof je oren suizen zoals normaal in een vliegtuig, maar dan tien keer luider.”Ze zei. “Ik kon niet geloven dat het echt was.” Volgens getuigenissen op sociale media zijn er op het moment van het ongeval veel spullen uit het vliegtuig gehaald, maar gelukkig bevond zich op dat moment geen passagier in de directe omgeving van het raam.

In plaats van in een staat van chaos te vervallen, heerste er volgens de getuigenis van deze passagier een vreemde rust in het vliegtuig, terwijl er ongeveer 200 passagiers aan boord waren. “Ik bad gewoon dat alles goed zou gaan.”Ze zei. “We waren allemaal kalm, maar ik had het gevoel dat ik op het punt stond te huilen, want wie weet zijn dit mijn laatste momenten.”
Een andere passagier, Kyle Rinker, 29, zei in een sms dat het vliegtuig 'Het was doodstil. Niemand maakte een geluid.'

Dat maakte het bedrijf bekend op het sociale netwerk “Op de hoogte van een incident met vlucht AS1282 van Alaska Airlines.”.

Het FAA-register geeft aan dat de Boeing 737-9 bijna nieuw was, gebouwd in 2023 en gecertificeerd in november. Het bereikte een hoogte van 16.000 voet voordat het terugkeerde naar Portland.

READ  De minister treedt af na omstreden opmerkingen over Hitler