Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Een van de beste survivalgames van deze generatie, voor een beperkte tijd gratis

Een van de beste survivalgames van deze generatie, voor een beperkte tijd gratis

Wekelijks, De Epic Games Store beloont trouwe abonnees. Gratis games of in-game content, Epic beknibbelt niet op de middelen. Op donderdag 15 september lichtte de Epic Games Store de sluier op over de gratis games die voor aanstaande donderdag gepland staan. Voor het plezier van liefhebbers van survivalgames wordt een van de grootste titels van het genre van deze generatie gepresenteerd.

Een van de beste overlevingsspellen die volgende week beschikbaar zijn

Sinds onheuglijke tijden heeft de Epic Games Store een single multiplayer-game en zelfs in-game content aan zijn gebruikers geleverd. De enige voorwaarde om ervan te profiteren? Je hebt een account in de Epic Games Store. Als je klaar bent, log je gewoon in en voeg je de gratis games toe aan je bibliotheek. Een bijzonder praktische manier om uw bibliotheek uit te breiden zonder een cent te betalen. De uitgever is niet de enige die deze bonussen heeft uitgekozen, maar Sony wil ook gratis titels aanbieden aan PlayStation Plus-abonnees.

En op donderdag 15 september lichtte de Epic Games Store de sluier op over de aankomende games die naar de winkel komen. na, na geest van het noorden En de thee aanvoerder van het teamBeschikbaar t/m aanstaande donderdag 22 september. Het zal de rol van de games zijn ARK: Survival Evolved En de Glumhaven.

Ark: evolutie van overleving

Het is niet de eerste keer dat dit gebeurt ARK: Survival Evolved getoond. Vooral afgelopen juni Steam-gebruikers kunnen het gratis krijgen. Het is de beurt aan de gebruikers van de Epic Games Store om ervan te genieten, met een ander spel als bonus, Glumhaven. in ARK: Survival EvolvedSpelers worden naar een gebied gestuurd met diverse biomen vol met dinosaurussen en allerlei soorten prehistorische wezens. Om te overleven, is het nodig om middelen te verzamelen om bepantsering te maken, een basis te bouwen en wapens te maken.

READ  Cyberpunk 2077: de versie PS5 verschijnt op de PSN met een nieuwe cover | Xbox One

Maar het spel stelt je ook in staat om deze wezens te temmen om ze te berijden. Een klassieke berg of een echt vliegend kasteel, dinosaurussen worden een volwaardig onderdeel van je avontuur. Maar wees voorzichtig, er is altijd een persoon die de ander opeet. Een titel waarvan de inhoud in de loop der jaren is uitgebreid met nieuwe kaarten, nieuwe wezens, nieuwe objecten, uitrusting en bouwvoorwerpen. ARK: Survival Evolved Hij kon verleiden, zoals blijkt uit zijn Steam-beoordelingen: 82% positief tegen 528.295 berichten.

depressie

Uitgebracht oktober 2021, Glumhaven Het is niets anders dan een videogame-modificatie van het gelijknamige strategische bordspel van Isaac Childres. Alleen of met maximaal 4 spelers in coöpmodus, duwt deze titel je in een duistere wereld van middeleeuwse fantasie waar strategie en denken voorrang hebben. 17 unieke personages met specifieke vaardigheden waarmee je een uitdagende kerker kunt veroveren. Bereid je kaartspel voor en stort je op het verkennen van plaatsen om de missies te valideren.

De tactische turn-based gevechten vereisen vaardigheid en intellect Wanneer het spelsysteem je nog steeds in staat stelt om effectieve combo’s te ontwikkelen. Een succesvol bordspel vindt hier zijn weg naar onze computers, door een bijzonder succesvolle aanpassing van videogames. En vanaf volgende week Glumhaven Het zal meestal voor een beperkte tijd gratis zijn.