Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Een totaal onwaarschijnlijk nieuw gratis spel

Een totaal onwaarschijnlijk nieuw gratis spel

Donderdagmiddag gaat de routine verder. De afgelopen jaren was het een must-see voor pc-gamers: gratis games uit de Epic Games Store. Dus wat staat er deze week op het menu?

De wekelijkse weggeefactie voor pc-spelers is binnen. Na een aantal weken pc-titels in pakketten van twee te hebben weggegeven, is er deze keer één gratis game om te pakkenEpic Games Store. Het minste wat we kunnen zeggen is dat het enigszins onverwacht is.

De gratis game van de week voor de Epic Games Store is er

Het kleine donderdagmiddagritueel gaat door. Zoals elke week biedt de Epic Games Store spelers die op zijn platform zijn geregistreerd aan om een ​​of meer gratis games terug te krijgen. Als de Fortnite-makers de afgelopen weken bijzonder genereus zijn geweest, zullen ze deze keer maar één geschenk geven. Een totaal onwaarschijnlijk simulatiespel dat het voordeel zal hebben dat het gratis is wanneer het wordt uitgebracht: Lawn Mowing Simulator.

Het doel van het spel is om het gras te maaien in parken en tuinen op het mooiste Engelse platteland. Skyhook Games heeft geen gebrek aan argumenten om deze UFO te verkopen die het presenteert als “de enige simulator waarmee je originele grasmaaiers van gerenommeerde fabrikanten kunt besturen”. In het programma zullen merken als Toro, SCAG en STIG een beroep doen op maaienthousiastelingen en de mogelijkheid om uw eigen gazonverzorgingsbedrijf te ontwikkelen en te beheren. Het gratis EGS-spel is beschikbaar tot 4 augustus om 17.00 uur.

Wat zijn de volgende gratis spellen?

En het programma voor volgende week? Wat zijn de volgende gratis games in de Epic Games Store? De grasmaaiersimulator wordt dan vervangen door één titel: Unrailed!. Een multiplayer-game waarin je samen met je vrienden een spoorweg bouwt door procedureel gegenereerde werelden. Dit volgende gratis spel van EGS is beschikbaar van 4 tot 11 augustus om 17.00 uur Franse tijd.

READ  Asus Zenfone 8 review: klein formaat, grote capaciteit