Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Een speler behaalt haar winst van 16 miljoen euro in Ecommoy (Sarth)

Een speler behaalt haar winst van 16 miljoen euro in Ecommoy (Sarth)

Een van de grootste lottowinsten van dit jaar is 2022 bij Sarthe op de avond van 3 september. Deze jackpot werd geslagen door een speler uit de stad Ecommoy die de op één na grootste winnaar van de divisie werd.

La Française des jeux heeft de sluier opgelicht over de gelukkige vrouw die op 3 september 2022 de Lotto Grand Prix won. Deze toevallige speler Sartoise ontving zijn 16 miljoen euro aan inkomsten, officieel de op één na grootste winnaar van de divisie van Sarth. Zoom in op dit prachtige nieuwe lotto winnaar verhaal.

Lotto: een speler die 16 miljoen euro wint in Ecommoy

Op de avond van 3 september 2022Zij was de enige die op haar klopte Lotto rooster de volgende nummers: 24 32 35 38 44 en geluksgetal 6. Onder de miljoenen netwerken die waren ingeschakeld, was het een geluk om deze groep te vinden die slechts één kans had op meer dan 19 miljoen trekkingen.

Af en toe speler voor slechts een paar maanden, Het is alleen in een gelijkspel op zaterdag Dat deze nieuwe miljonair haar lotto-poorten tikt, en het is zo goed voor haar geweest om haar ritueel sinds het begin van het schooljaar voort te zetten! De gespeelde nummers zijn altijd identiek en komen een paar maanden geleden uit een willekeurig gegenereerde pool. (Zien. Gebruik onze Flash Lotto Network Creation Tool hetzelfde doen).

Ik draaide mijn tafel 15 keer om, zonder enige reden dan mijn vreugde!

Ze zit op haar bank met de tv op de achtergrond en de lotto wordt getrokken zonder dat deze speler het merkt.

READ  Anna Biolay werd verdedigd door Coralie Clement en Sandrine Keeberlin na de felle kritiek op haar

Het was pas aan het einde van de loting toen Iris Mittenaere wasVandaag heeft de TF1-presentator aangekondigd dat er een winnend net is gespeeld in de provincie Sarthe. Geamuseerd door de aankondiging nam deze speler eindelijk haar spelbon en maakte een tweede kopie van de trekking die ze in de herhaling had gezien. Wat was haar verbazing toen ze op het scherm de juiste zes nummers herkende die ze eerder op de dag had gekozen! Tussen tranen en tranen, haar liefde voor sterke gevoelens is om 15 keer rond haar tafel te draaien, zonder reden, behalve misschien om 16 miljoen euro te winnen!

Deze nieuwe winnares was samen met haar beste vriendin vertrouweling voor haar volgende fortuin. Na een levendige en feestelijke avond werd het ontvangstbewijs van het winnende spel voor de gelegenheid in een meubel in een speciale schuilplaats geplaatst.

Mijn projecten: Maak van mezelf een passiebaan en laat me 3-4 maanden per jaar reizen!

Met haar nieuwe nettowaarde van € 16 miljoen, zal deze winnaar uit Sarthe, die graag volledig anoniem was, een carrière in passie nastreven. Bovendien wil deze gelukkige vrouw, aan de zijlijn van deze omscholing, elk jaar 3-4 maanden vrij nemen om gewoon van haar tijd, fortuin en leven te genieten!

De op één na grootste overwinning van Sarth

Met deze jackpot bij Sarthe heeft de divisie een van de grootste jackpots in haar geschiedenis. Hoewel ver verwijderd van het historische record van 42 miljoen gewonnen prijzen in Lode Village op 16 juli 2010, gaat deze kat van 16 miljoen euro rechtstreeks naar de tweede trede van het podium voor de grootste gewonnen prijzen.

READ  Bilal Hosni heeft het uitgemaakt met Kassem ... vanwege Dancing with the Stars?

minder, Vind een lijst met de grootste overwinningen van FDJ in de Sarthe-sectie in verband met moderne cartografie.

  1. € 4.221.533: won de Grand Prix van Le Lude in juli 2010.
  2. € 16.000.000: Jackpot bij Sarthe bij Ecommoy op 3 september 2022.
  3. €15.000.000: De jackpot voor . is gewonnen Grote Kerst Lotto op 24 december 2019.
  4. € 13.414.228: In Euromillions werd in 2012 € 13,1 miljoen gewonnen in Cérans-Foulletourtre.
  5. 12000.051 euro: Op 7 juli 2021 werd 12 miljoen euro verdiend op Le Mans.

Ook te ontdekken: