Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Een sneeuwstorm, geannuleerde vluchten, stroomuitval en een zware winterstorm trekken van west naar oost door het land

Een sneeuwstorm, geannuleerde vluchten, stroomuitval en een zware winterstorm trekken van west naar oost door het land

Een krachtige winterstorm trof de Verenigde Staten op woensdag 22 februari en zal naar verwachting het land van west naar oost trekken, met zware sneeuwval die reizen in veel gebieden bemoeilijkt.

Van de Pacifische kust tot aan de Grote Meren zijn grote delen van het land getroffen door sneeuwstormen die op sommige plaatsen tot 60 cm sneeuw zouden moeten dumpen. Als gevolg hiervan was het vliegverkeer ernstig ontregeld en kwamen meer dan honderdduizend mensen zonder stroom te zitten.

Het bereik van deze storm strekt zich uit van Californië tot Michigan, een noordelijke staat die gewend is aan zware sneeuwval. In de buurt van de Grote Meren, een Historische winterstorm [qui] Het zou reizen waarschijnlijk onmogelijk maken.” De US Weather Service (NWS) waarschuwde voor sneeuwval met windsnelheden tussen de 55 en 70 kilometer per uur.

“Als u moet reizen, zorg dan voor een extra zaklamp en voedsel en water in uw auto voor noodgevallen. Reizen moet worden beperkt tot alleen noodgevallen.NWS adviseerde. “Als je moet reizen, neem dan een winteroverlevingspakket mee. Als je vast komt te zitten, blijf dan in je auto.”

Er zijn talloze ongeregeldheden waargenomen op de luchthaven van Denver, Colorado.  Een vliegtuig van United Airlines ontdooien voor het opstijgen.  22 februari 2023.

Volgens de gespecialiseerde site zijn vanaf 06.00 uur (Franse tijd) meer dan 1.750 vluchten van en naar de Verenigde Staten geannuleerd. Vlucht, wat ook neerkomt op 6280 vertragingen. Vooral Denver Airport in Colorado werd getroffen. Het wegverkeer was ook moeilijk, vooral in Wyoming, zoals de autoriteiten schatten “Meerdere dagen sluiting waarschijnlijk op snelwegen en secundaire wegen” van deze noordwestelijke staat.

Volgens de website zaten ongeveer 800.000 huizen in het hele land zonder elektriciteit Stroomuitvalmet name in Michigan, waar zware sneeuwval en ijzel de elektriciteitsleidingen hebben bevroren, waardoor ze kwetsbaar zijn voor windvlagen.

READ  Irak viel in een stofstorm en tientallen werden opgenomen in het ziekenhuis vanwege ademhalingsproblemen

Sneeuwstorm in de bergen van Los Angeles

Er is vanaf donderdagochtend een uitzonderlijke sneeuwstormwaarschuwing afgegeven voor de bergen rond Los Angeles. De regio mag af en toe sneeuwval verwachten vanaf 300 meter boven zeeniveau. “koud en gevaarlijk” Volgens lokale NWS-diensten zou de winterstorm boven het gebied moeten blijven “de meeste dagen van de week”.

In South Dakota, in Sioux Falls, loopt een gezin in de sneeuw.  22 februari 2023.

Er worden ook sterke winden verwacht, die mogelijk schadelijk kunnen zijn.En meteorologen waarschuwen. Naast de bergen kunnen sommige heuvels hun besneeuwde toppen zien.

Test je algemene kennis met het schrijven van “de wereld”

ontdekken

Bijna iedereen in Californië zal sneeuw kunnen zien (…) tijdens de week als ze in de goede richting kijkt”samengevat in Twitteren Klimaatwetenschapper Daniel Swain.

Lees ook: In de Verenigde Staten houdt de winterstorm die een deel van het land lamlegt naar verwachting tot het einde van het weekend aan

Toch blijven de lager dan normale temperaturen in Zuid-Californië zeer draaglijk, in tegenstelling tot het midden en noorden van de Verenigde Staten, waar het kwik kan oplopen tot -34°C. Terwijl het westen en noorden bibberen, ervaart het oosten van het land een ongebruikelijke hittegolf. Ohio en de Mid-Atlantische kust zouden temperaturen moeten verwachten die ongeveer 4 graden boven het seizoensgemiddelde liggen.

” Temperaturen (…) Het zal er meer uitzien als in juni dan in februari.”NWS uitgelegd.

De wereld met Agence France-Presse