Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Een lid van de Camorra die al meer dan twintig jaar wordt gezocht, is gearresteerd

Een lid van de Camorra die al meer dan twintig jaar wordt gezocht, is gearresteerd

De Portugese gerechtelijke politie maakte zaterdag bekend dat ze een lid van de Camorra-maffia, de maffia van Napels, in het noorden van het land hadden gearresteerd.
Banglds/Stock.adobe.com

De 69-jarige, lid van de maffia van Napels, werd al twintig jaar door de Italiaanse autoriteiten gezocht op beschuldiging van drugssmokkel.

De Portugese gerechtelijke politie maakte zaterdag bekend dat ze in het noorden van het land een lid van de Camorra-maffia, de Napolitaanse maffia, hebben gearresteerd die sindsdien wordt gezocht. “Meer dan 20 jaar” Door de Italiaanse autoriteiten.

De Portugese politie zei dat deze 69-jarige man het doelwit was van een Europees arrestatiebevel nadat hij tot 15 jaar gevangenisstraf was veroordeeld wegens drugssmokkel, zonder zijn naam te vermelden.

“Nadat hij deze daden had begaan, verliet hij Italië en werd hij meer dan twintig jaar gezocht door de Italiaanse autoriteiten.”Dat meldt de politie in een kort persbericht.

De Camorra, met wortels in de omgeving van Napels, is een van de drie grootste georganiseerde misdaadgroepen van Italië, samen met de Siciliaanse Cosa Nostra, beter bekend als de maffia, en de Calabrische 'Ndrangheta.

” data-script=”https://static.lefigaro.fr/widget-video/short-ttl/video/index.js” >

READ  Na een jaar aan de macht laat Georgia Meloni een minder radicaal resultaat zien dan verwacht