Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Een grote schok voor deze GTA 5-fan: hij ontdekt dat een andere speler al ruim 332 uur in zijn plaats speelt…

Een grote schok voor deze GTA 5-fan: hij ontdekt dat een andere speler al ruim 332 uur in zijn plaats speelt…

Spelnieuws Een grote schok voor deze GTA 5-fan: hij ontdekt dat een andere speler al ruim 332 uur in zijn plaats speelt…

delen:


Deze speler heeft maandenlang niet ingelogd op zijn Epic Games Store-account voordat hij erachter kwam dat iemand hem had gehackt.

Een paar dagen geleden gebeurde er een onwaarschijnlijk verhaal: een gamer en Reddit-gebruiker genaamd ThegreatestsSaiyan ontdekte dat zijn account De Epic Games Store is gehackt en de hacker in kwestie heeft minimaal 332 uur Grand Theft Auto V gespeeld. Er werd een nogal alarmerende ontdekking gedaan toen het slachtoffer zeer ongebruikelijke statistieken in haar EGS-account opmerkte, ook al had ze het spel nog nooit op haar computer geïnstalleerd. Het verhaal, gerapporteerd door de Duitse website Gamepro, doet je bijna glimlachen als de schrijver erop wijst dat de accounteigenaar “niet boos is vanwege de diefstal, maar eerder medelijden heeft als hij zijn accountstatistieken ziet.”

Ik opende mijn Epic Games-account en maanden later besefte ik dat het was gehackt… en ik heb GTA 5 niet eens geïnstalleerd, gezien de uren die deze man in het spel heeft gestoken, voel ik me bijna slecht:P

Gelukkig zijn er geen kosten aan besteed, aangezien de hacker geen toegang heeft gekregen tot de e-mail die is gekoppeld aan in-game aankopen, maar alleen tot het spelaccount, en om dezelfde reden dat hij niet het hele account heeft overgenomen, zal ThegreatestsSaiyan hoogstwaarschijnlijk nooit Realiseer je dat er een indringer is die zijn spellen downloadt. Als hij al enkele maanden niet op zijn account heeft ingelogd, komt dat waarschijnlijk omdat hij zijn Epic Game Store-profiel heeft aangemaakt alleen maar om Grand Theft Auto V te krijgen toen het platform dit aanbood. Het is erg jammer voor de hacker, die nu honderden game-uren verspild ziet, terwijl hij van hetzelfde aanbod van zijn kant had kunnen profiteren.

READ  Astronomen hebben een mysterieus object ontdekt dat een ster verduistert

Het belang van tweefactorauthenticatie

De eigenaar heeft sindsdien zijn wachtwoord gewijzigd en raadt uiteraard aan om tweefactorauthenticatie te gebruiken, wat we vaak negeren. Met de toename van het aantal downloadplatforms is het nog steeds heel gebruikelijk dat uw accounts worden gehackt, Zeker als je het niet regelmatig gebruikt. Sommigen zijn daarom voor onaangename verrassingen komen te staan ​​toen ze games ontdekten die zonder hun toestemming met hun eigen bankpas waren gekocht. In de Reddit-post van ThegreatestsSaiyan vertellen sommigen op hun beurt hun tegenslagen, zoals camm44 die zegt: “Mijn account is een paar maanden geleden ook gehackt, en toen ik het terugkreeg, had ik al een aantal Fortnite-skins die de idioot had gekocht of gekregen tijdens het spelen op mijn account.

Over GTA V

Spelnieuws

GTA 5 is eindelijk uitgebracht op PS5 en Xbox Series!

Spelnieuws

GTA V: Intel gebruikt machine learning om het spel realistisch te maken

Wiki

GTA 5 walkthrough, tips, paaseieren